17.7 C
Πτολεμαΐδα
29 Σεπτεμβρίου 2020Συνάντηση ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιώργος Αδαμίδης Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ – Ανοιχτή επιστολή -Εν μέσω πανδημίας δημιουργούν νέα GOLDENBOYS στον όμιλο ΔΕΗ – ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!

Γιώργος Αδαμίδης

Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΝΕΑ GOLDENBOYS ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΔΕΗ – ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!

Συναδέλφισσες – οι

Την ώρα που η Ελλάδα αλλά και ολόκληρη η ανθρωπότητα δοκιμάζεται από την πρωτόγνωρη πανδημία του φονικού ιού covid-19, θρηνώντας εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς σε ολόκληρη την υφήλιο, κάποιοι στον Όμιλο ΔΕΗ άδραξαν την ευκαιρία και θεώρησαν ότι ήρθε η ώρα να πλουτίσουν.

Εκμεταλλεύτηκαν με τον «καλύτερο» τρόπο για τους ίδιους τον κατάπτυστο νόμο 4643/19 της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που μεταξύ άλλων απαράδεκτων και καταστροφικών ρυθμίσεων για τη ΔΕΗ, τους εργαζομένους και τις τοπικές κοινωνίες, καταργεί και το Ανώτατο Όριο Αποδοχών (PLAFON), για τα διορισμένα κομματικά στελέχη των εισηγμένων ΔΕΚΟ.

Έτσι χωρίς ΑΙΔΩ!!! Ξεδιάντροπα όπως πολύ σωστά λέει ο λαός μας, σε συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης, την προηγούμενη Πέμπτη 9 Απρίλη, το Δ.Σ του ΔΕΔΔΗΕ αποφάσισε να αυξήσει τις αποδοχές των στελεχών του σε επίπεδα που θα ζήλευαν τα goldenboys της προ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ εποχής.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν αβίαστα είναι:

Γιατί κύριοι της διοίκησης τόση βιασύνη;

Γιατί εν μέσω της πανδημίας αυτού του είδους οι αποφάσεις;

Αυτές είναι οι προτεραιότητές σας;

ΚΡΙΜΑ & ΝΤΡΟΠΗ!!!

Συναδέλφισσες –οι

Αυτές οι επιλογές είναι ενδεικτικό παράδειγμα αμετροέπειας, αλαζονείας και καθεστωτισμού που διακατέχει τα golden boys στο σύνολό τους αλλά και τους συνεργάτες τους.

Άλλως, πώς να χαρακτηρίσει κανείς την επιλογή της διοίκησης της ΔΕΗ, η οποία πιεζόμενη από το well – traveled στέλεχός της (με έξοδα που βαραίνουν πάντα την εταιρεία φυσικά), να κατατάξει και τον ίδιο στην «χρυσή» κατηγορία.

Για αυτό οι κομματικοί εκλεκτοί της κυβέρνησης της ΝΔ του Μητσοτάκη με διάθεση άλωσης, ιδιωτικοποίησης και ξεπουλήματος του Ομίλου, επιλέγουν τη λογική «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει» και όλα αυτά την ώρα που η ΔΕΗ βρίσκεται ακριβώς στο σημείο που βρίσκονταν πριν από ένα χρόνο τουλάχιστον σε ότι αφορά την τιμή της μετοχής.

Στον αντίποδα όμως οι διοικήσεις και τα στελέχη του Ομίλου επικαλούμενες τα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από τον κορωνοϊό προχωρούν σε αυθαίρετες περικοπές στη μισθοδοσία, παρότι η ΠΝΠ ορίζει με σαφήνεια ότι οι εργαζόμενοι που παρέχουν τηλεργασία, είναι σε κατ οίκον επιφυλακή, έχουν άδεια ειδικού σκοπού ή ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, πρέπει να αμείβονται κανονικά!!!!

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!

Υ.Σ. Είμαι υποχρεωμένος να χαιρετίσω την απόφαση της διοίκησης του ΑΔΜΗΕ η οποία αποδεικνύει εμπράκτως ότι σέβεται τους εργαζομένους της, αφού καταβάλει στο ακέραιο την μισθοδοσία του προσωπικού χωρίς υποκειμενικές νομικές ερμηνείες.

Γιώργος Αδαμίδης

Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗΦόρτωση....

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
Εγγραφή νέων χρηστών και επανεγγραφή χρηστών στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες - Τι προβλέπει η απόφαση Πιτσιλή Με την υποβολή αίτησης  στο Taxisnet και τη δήλωση του παρόχου κινητής τηλεφωνίας που εξυπηρετεί τον αριθμό κινητού τηλεφώνου καθώς και του αριθμού λογαριασμού IBAN…

Ενεμφανίσθη ο Δήμαρχος, ο κύριος Πλακεντάς! Εκπληκτικό!!

1. Ο κύριος Πλακεντάς στο τιμόνι του Δήμου Εορδαίας

Loading ... Loading ...

2. Πώς κρίνετε το επιτελείο συνεργατών του Δημάρχου κυρίου Πλακεντά

Loading ... Loading ...

3. Σε ποια ηλικιακή κατηγορία ανήκετε

Loading ... Loading ...

Eordaialive στην καρδία της Κοινωνίας!