Ζακ Κωστόπουλος: 10 χρόνια κάθειρξη σε κοσμηματοπώλη και μεσίτη για την δολοφονία του ακτιβιστή

Ζακ Κωστόπουλος: 10 χρόνια κάθειρξη σε κοσμηματοπώλη και μεσίτη για την δολοφονία του ακτιβιστή

Περιεχόμενο

Ζακ Κωστόπουλος: 10 χρόνια κάθειρξη σε κοσμηματοπώλη και μεσίτη για την δολοφονία του ακτιβιστή

 

Ποινή κάθειρξης δέκα ετών στον κάθε ένα επιβλήθηκε στον κοσμηματοπώλη και στο μεσίτη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου.

Η πρόταση του εισαγγελέα ήταν να επιβληθεί στους δύο κατηγορούμενους ποινή οκτώ ετών στο κάθε ένα για τον φόνο του Ζακ Κωστόπουλου. Πλέον αναμένεται απόφαση επί της αναστολής της ποινής των δύο κατηγορούμενων.

Ο εισαγγελέας Σωτήρης Μπουγιούκος ζήτησε να μην χορηγηθεί στους κατηγορούμενους αναστολή, αλλά να ξεκινήσουν την έκτιση της ποινής τους όπως και έγινε δεκτό. Δεκτή έγινε και η πρόταση για τον κοσμηματοπώλη να εκτίσει κατ’ οίκον την ποινή του λόγω της ηλικίας του, καθώς διανύει το 77ο έτος της ηλικίας του.

Ο μεσίτης οδηγείται στην φυλακή.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !