Βράζει η μισή Ελλάδα για τις αντεθνικές δηλώσεις του Τάκη Τσουκαλά - Μήνυση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του οπαδού του Ολυμπιακού

Βράζει η μισή Ελλάδα για τις αντεθνικές δηλώσεις του Τάκη Τσουκαλά – Μήνυση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του οπαδού του Ολυμπιακού

stefanos tsikas ptolemaida teba pdm
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ

Βράζει η μισή Ελλάδα για τις αντεθνικές δηλώσεις του Τάκη Τσουκαλά – Μήνυση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του οπαδού του Ολυμπιακού

Οι αδιανόητοι χαρακτηρισμοί του Τάκη Τσουκαλά για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και των άλλων ομάδων μέσα από το κανάλι του στο YouTube προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και οργής, καθώς χρησιμοποίησε χαρακτηρισμούς όπως «Τούρκοι, γύφτοι, Σκοπιανοί» και πολλά άλλα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και των άλλων ομάδων. Ακόμα και… προδότες έφθασε να τους πει!

Μερικά από τα όσα ακούστηκαν στη χυδαία επίθεση του οπαδού του Ολυμπιακού:

«Εμείς εδώ είμαστε. Εσείς κρύβεστε όποτε χάνετε και δεν παίρνετε τηλέφωνο. Ποτέ δεν έχει κρυφτεί η εκπομπή μ@@@@@. Γ@μ@ την Βουλγαρία σας. Για θυμίστε μου έχει γίνει ποτέ να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός και να μην έρθουμε; Ποτέ. Εσείς όμως μ@@@@@ δεν παίρνετε τηλέφωνο. Είτε είστε ΠΑΟΚ είτε ότι ομάδα είστε γ@μ@ το σπίτι σας γ@μ@.

»Λοιπόν ακούστε κάτι. Έπρεπε να φάτε πέντε γκολ. Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος; Κάνω λάθος ρε μ@@@@@; Μιλάτε ρε Βούλγαροι; Να σας λέω Βούλγαρους ή Σκοπιανούς; Που είστε και προδότες. Τι από τα δύο σας βολεύει ;Ή κ@λογυφτοι ή κ@λοτουρκοι; Λοιπόν ακούστε κάτι: Φάνηκε ποιος είναι καλύτερος».

Όλο το υλικό συνέλεξε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία θα κινηθεί νομικά εναντίον του, καταθέτοντας μήνυση στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, καθώς όπως υποστηρίζει, τα όσα είπε συνιστούν ποινικό αδίκημα, καθώς υποκινούν ή ενθαρρύνουν την βία.

Αναφορά θα γίνει και στο ΕΣΡ, από το οποίο ο ΠΑΟΚ ζητά «να διενεργήσει έλεγχο και επιβολή σχετικών ποινών σε βάρος του καταγγελλόμενου και της πλατφόρμας».

Κοινοποιήστε το άρθρο

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.