Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Θεσσαλονίκη: Πανικός από φίδι μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ-Ανήκε σε επιβάτιδα

Θεσσαλονίκη: Πανικός από φίδι μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ-Ανήκε σε επιβάτιδα
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Πανικός προκλήθηκε μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, από φίδι που βρέθηκε μέσα σε όχημα που έκανε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Φλώρινα.

Επιβάτες αντιλήφθηκαν την παρουσία του ερπετού και το λεωφορείο γύρισε πίσω στον σταθμό «Μακεδονία».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες που κατόρθωσαν να πάρουν το φίδι από το όχημα, το οποίο, σύμφωνα με μαρτυρίες, ανήκε σε επιβάτιδα που βρισκόταν στο προηγούμενο δρομολόγιο και το είχε ξεχάσει μέσα στο λεωφορείο.

Η γυναίκα ήρθε και παρέλαβε το φίδι, ενώ το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ πραγματοποιήθηκε τελικά αλλά με καθυστέρηση. Το φίδι, όπως αποδείχτηκε, ήταν ακίνδυνο και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...