Θεσσαλονίκη: «Έλα να τραβάς βίντεο θα γίνει πανηγύρι μεγάλο» είπε ο αυτόχειρας στο φίλο του

Περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: «Έλα να τραβάς βίντεο θα γίνει πανηγύρι μεγάλο» είπε ο αυτόχειρας στο φίλο του. O

Θεοφάνης Βροχίδης, επιστήθιος φίλος του 81 χρόνου συγγραφέα που έδωσε τέλος στη ζωή του, περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο τα αισθήματα που είχε ο αυτόχερειρας.

Το πρωί στις 8, σήμερα, δύο email από τον 81χρονο που του εξηγούσε τις προθέσεις του, για ποιους λόγους θα έβαζε τέλος στη ζωή του.

«Μου είπε έλα εδώ να τραβάς βίντεο γιατί θα γίνει πανηγύρι μεγάλο», αναφέρει.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο ίδιος περιγράφει πως ο 81 χρόνος είχε μια δύσκολη ζωή και πως τον τελευταίο καιρό είχε πάθει εγκεφαλικό και ως συνέπεια δε μπορούσε να γράψει γρήγορα στον υπολογιστή και ως συγγραφέας αυτό ήταν πλήγμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Βροχίδη, πριν 15 ημέρες του έστειλε ξανά επιστολή και του παρέδωσε κάποια από τα πράγματά του. «Είδε τους αστυνομικούς και τους είπε πως δε πρόκειται να τους ανοίξει.

Βγήκε στην ταράτσα και έριξε με την καραμπίνα μερικές βολές στον αέρα για να μαζέψει κόσμο προφανώς. Πέταξε 4-5 βιβλία. Στη συνέχεια μου είπε «Φάνη απομακρύνσου», ακούσαμε μια έκρηξη πήρε φωτιά ο χώρος και δεν τον είδα.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !