Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Σούδα: Κοριτσάκι παρασύρθηκε με φουσκωτό (βίντεο)

Σούδα: Κοριτσάκι παρασύρθηκε με φουσκωτό (βίντεο)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ενα εξάχρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε με φουσκωτό στην περιοχή της Σούδας. Το παιδί άρχισε να καλεί σε βοήθεια και για καλή του τύχη σώθηκε από σκάφος που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

 

 

Το  κοριτσάκι που είχε πάει για μπάνιο σε παραλία του Βλητέ στη Σούδα Χανίωνόχι με τους γονείς τους αλλά με μια γυναίκα που δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν θεία του ή γειτονικό πρόσωπο, βρισκόταν μέσα στο φουσκώτο του και γρήγορα παρασύρθηκε στα βαθιά, σύμφωνα με πληροφορίες. Το κοριτσάκι άρχισε να καλεί σε βοήθεια απεγνωσμένα.

Τυχαία ένας άνθρωπος που κινείται συχνά στην περιοχή της κάτω Σούδας, άκουσε το παιδί να φωνάζει, είδε και έναν άνθρωπο να παλεύει να πλησιάσει αλλά να μη μπορεί και κάλεσε αμέσως σε βοήθεια σκάφη να σπεύσουν να σώσουν το παιδί.

Να σημειωθεί ότι το φουσκώτό είχε… ξεφουσκώσει επικίνδυνα και ο άνδρας που προσπαθούσε να πλησιάσει δεν μπορούσε να προσεγγίσει το παιδί.

Το πρώτο σκάφος που κάλεσε σε βοήθεια καθυστερούσε και έτσι ζήτησε βοήθεια από το σκάφος (λάντα) «Σούδα».

Ο καπετάνιος του, αμέσως πήγε στο σημείο που ήταν το παιδί σώζοντάς το. Ακολούθως ενημερώθηκε το Λιμενικό Σώμα όπου και παρέλαβε το παιδί.

Πηγή: flashnews

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida