Σέρρες: Κλείδωσαν τα 4 παιδιά τους στο αυτοκίνητο και πήγαν για σουβλάκια – Τα έβγαλαν ημιλιπόθυμα

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Σέρρες: Κλείδωσαν τα 4 παιδιά τους στο αυτοκίνητο και πήγαν για σουβλάκια - Τα έβγαλαν ημιλιπόθυμα
Σέρρες: Κλείδωσαν τα 4 παιδιά τους στο αυτοκίνητο και πήγαν για σουβλάκια – Τα έβγαλαν ημιλιπόθυμα
Το ζευγάρι είχε έρθει από την Βουλγαρία για μπάνιο στην Ελλάδα και έκανε στάση στις Σέρρες

Δύο γονείς ηλικίας 56 και 46 ετών άφησαν τα τέσσερα παιδιά τους κλειδωμένα να κοιμούνται στο αυτοκίνητο και πήγαν για σουβλάκια μετά το μπάνιο.

Η ιστορία εκτυλίχθηκε στις Σέρρες την Κυριακή το βράδυ γύρω στις στις 23:30 το βράδυ όταν το ζευγάρι που είχε έρθει για μπάνιο στις κοντινές παραλίες και επέστρεφε στη Βουλγαρία, κλείδωσε τα τέσσερα παιδιά τους, που κοιμόντουσαν εκείνη την ώρα, ηλικίας από δύο έως οκτώ ετών, μέσα στο αυτοκίνητο.

Ημιλιπόθυμα τα παιδιά

Περαστικοί βλέποντας τα παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο χτυπούσαν τα τζάμια αλλά τα παιδιά δεν αντιδρούσαν, με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία, άνδρες της οποία έσπευσαν και έσπασαν το τζάμι από την πόρτα του συνοδηγού βγάζοντας σχεδόν ημιλιπόθυμα τα παιδιά, λόγω της ζέστης, φροντίζοντας για νερό και για πρώτες βοήθειες.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Όταν ήρθαν οι γονείς τους, οι οποίοι δεν είχαν οπτική επαφή από το κατάστημα που έτρωγαν με το σημείο που πάρκαραν το αυτοκίνητό τους, είπαν πως επειδή τα παιδιά κοιμόντουσαν πήγαν οι δυο τους να φάνε γρήγορα και θα γύριζαν για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Ασφαλείς πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών αναφέρουν πως τα παιδιά παρέμειναν με κλειστά παράθυρα στο αυτοκίνητο περίπου είκοσι λεπτά, ενώ οι γονείς τους συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και στις 04.30 τα ξημερώματα με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθεροι και πήραν το δρόμο της επιστροφής για τη χώρα τους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!