Ρουκ Ζουκ: Η απάντηση του ΑΝΤ1 στo εξώδικο του ΠΑΟΚ για την περιγραφή της ομάδας ως Βουλγαρία

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Ρουκ Ζουκ: Η απάντηση του ΑΝΤ1 στo εξώδικο του ΠΑΟΚ για την περιγραφή της ομάδας ως Βουλγαρία

Ρουκ Ζουκ: Η απάντηση του ΑΝΤ1 στo εξώδικο του ΠΑΟΚ για την περιγραφή της ομάδας ως Βουλγαρία

Εξώδικο στον ΑΝΤ1 έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξαιτίας της κατάπτυστης αναφοράς που έγινε από παίκτη στο «Ρουκ Ζουκ», σχετικά με την εν λόγω ομάδα.

Συγκεκριμένα ένας εκ των διαγωνιζόμενων προσπάθησε να περιγράψει στον συμπαίκτη του τη λέξη Βουλγαρία δίνοντας τη λέξη ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

 

 

Μετά την προβολή του επεισοδίου, ο εν λόγω ελληνικός επαγγελματικός ποδοσφαιρικός σύλλογος, απαίτησε από τον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου, να απολογηθεί εντός των 48 ωρών, καθώς εκτιμά πώς το τηλεοπτικό κανάλι θα μπορούσε να παρέμβει, δεδομένου ότι η εκπομπή που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια, ήταν μαγνητοσκοπημένη.

«Δεν είναι ότι ειπώθηκε live, αλλά πέρασε και μετά το μοντάζ, προφανώς με την έγκριση του τηλεοπτικού σταθμού», ανέφερε χαρακτηριστικά η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, Ενώ παράλληλα επεσήμαναν πως μέσω του εξώδικου επιφυλάσσονται να ασκήσουν κάθε νόμιμο δικαίωμά τους απέναντι στον ΑΝΤ1.

Η απάντηση του ΑΝΤ1

Εξαιτίας των έντονων αντιδράσεων και το εξώδικο που έλαβε ο ΑΝΤ1 από τον ΠΑΟΚ, ο τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε ανακοίνωση για το εν λόγω απόσπασμα στο τηλεπαιχνίδι.

«Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.

Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...