Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

“Τουρισμός για Όλους”: Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια

Δευτέρα 5 Ιουλίου - Έναρξη προγραμμάτων κοινωνικού & ιαματικού τουρισμού – εκδρομικού τουρισμού – δωρεάν παροχή βιβλίων – δωρεάν εισιτήρια θεάτρου

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

“Τουρισμός για Όλους”: Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα των αιτήσεων για το πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους” του υπουργείου Τουρισμού με 100.000 επιταγές. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο www.tourism4all.gov.gr, ενώ όσοι έλαβαν πέρυσι voucher θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν έως τις 31/12/2021. Η επιλογή των δικαιούχων θα γίνει με κλήρωση, ενώ μοναδικό κριτήριο είναι το εισόδημα των δικαιούχων.
Συγκεκριμένα, οι άγαμοι θα πρέπει να έχουν εισόδημα έως 16.000 ευρώ, οι έγγαμοι χωρίς παιδιά έως 28.000 ευρώ, ενώ ισχύει προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο. Η επιδότηση αφορά σε δύο ή τρεις διανυκτερεύσεις, και μπορεί να φτάσει και το 100%, με ανώτερο όριο τα 40 ευρώ ανά ημέρα, το άτομο.
Ακόμη, αφορά σε 4 διανυκτερεύσεις, με επιδότηση 80% και ανώτερο όριο τα 30 ευρώ την ημέρα το άτομο, ενώ επιδότηση 100% μπορούν να λάβουν τα ΑμεΑ με ανώτερο όριο τα 30 ευρώ την ημέρα, ανά άτομο.
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida