Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πύργος: 34χρονη με εγκεφαλικό λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της

Πύργος: 34χρονη με εγκεφαλικό λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Πύργος: 34χρονη με εγκεφαλικό λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της

Σε σοβαρή κατάσταση είναι μια 34χρονη γυναίκα από τον Πύργο που υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό λίγες μέρες αφότου είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα το εγκεφαλικό προήλθε από αιμορραγία και όχι από θρόμβωση, ωστόσο ερευνάται αν το επεισόδιο οφείλεται σε παρενέργειες του εμβολίου.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το patrisnews.com, η 34χρονη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η κατάστασή της κρίθηκε πολύ σοβαρή και αποφασίστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου υπάρχουν τόσο το ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, όσο και οι απαραίτητες εγκαταστάσεις, για τη νοσηλεία και την αποθεραπεία παρόμοιων δύσκολων ιατρικών περιστατικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί αν το εγκεφαλικό επεισόδιο οφείλεται σε παρενέργειες του εμβολίου.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida