Πως να επιλέξετε κατάλληλο Μεσιτικό Πρόγραμμα

Eordaialive Team
4λ ανάγνωσης
Πως να επιλέξετε κατάλληλο Μεσιτικό Πρόγραμμα

Το πρώτο σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι ότι το CRM για ακίνητα είναι μοναδικό, σε σύγκριση με άλλα λογισμικά διαχείρισης επαφών. Η ακίνητη περιουσία είναι ουσιαστικά μια επιχείρηση “σχέσεων”. Ως μεσίτης πρέπει να εξοικειωθείτε με τους πελάτες σας, τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους και τον τρόπο ικανοποίησης αυτών των απαιτήσεων. Ως εκ τούτου, οι επιχειρηματικές διαδικασίες που σχετίζονται με τη διαδικασία πώλησης είναι πολύ διαφορετικές σε σύγκριση με άλλες βιομηχανίες. Έτσι, το πιο ιδανικό λογισμικό είναι αυτό που καταφέρνει να βοηθήσει τον μεσίτη να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών του, ενώ ταυτόχρονα παρέχει πλήρη οργάνωση. Οι παράγοντες που πρέπει να εξετάσετε όταν πρόκειται για την επιλογή CRM για ακίνητα περιστρέφονται γύρω από το πλάνο δράσης , το  πρόγραμμα καταχώρηση ενεργειών (τηλέφωνα, ραντεβού κτλ) ,την ‘’ to-do-list’’ ,  την κατηγοριοποίηση ενεργειών σε τρέχουσες, ανεκπλήρωτες, ολοκληρωμένες κλπ

 

 1. Πλάνο Δράσης – Οι βασικές επιχειρηματικές διαδικασίες μιας εταιρείας ακινήτων περιλαμβάνουν αγοραστές, πωλητές και τη σχέση τους με τους πελάτες. Ο σκοπός της διατήρησης μιας καλής σχέσης μεταξύ αυτών των μερών είναι η δημιουργία αξιοπιστίας που θα οδηγήσει σε συμφωνία. Πριν από μερικά χρόνια, ο τρόπος με τον οποίο διεξάγονταν η διαφήμιση ενός ακινήτου ήταν ο παραδοσιακός, με διαφημίσεις εκτύπωσης, αφίσες λεωφορείων και πινακίδες. Ωστόσο, τώρα που όλοι κινούνται στο Διαδίκτυο, οι εταιρείες διαπιστώνουν ότι πρέπει να βρουν νέους τρόπους για να τραβήξουν πελάτες. Ο καλύτερος τύπος λογισμικού παραγωγής διαφημίσεων είναι αυτός που περιλαμβάνει ένα πακέτο σχεδιασμού ιστοσελίδων για ακίνητα. Το καλύτερο Μεσιτικό Πρόγραμμα & μεσιτικό CRM θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια εκστρατεία μάρκετινγκ στο διαδίκτυο για να κατευθύνετε την παραγωγή διαφημίσεων μέσω του ιστότοπού σας.

  2. Πρόγραμμα Καταχώρηση Ενεργειών – Αυτό το δεύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας σας οδηγεί στη διαδικασία διαχείρισης, εστιάζει στην εύρεση των δυνητικών πελατών ή μάλλον στη «σύλληψη» τους. Το καλύτερο λογισμικό CRM θα σας επιτρέψει να συνδέσετε τα εργαλεία συλλογής πληροφοριών μέσω διαδικτύου (e-mail, φωνητικό ταχυδρομείο και τηλέφωνο), να εισαγάγετε αυτόματα δεδομένα στο σύστημα CRM του κτηματομεσιτικού σας και να σας προειδοποιήσει όταν δημιουργηθεί νέος πελάτης. Συνολικά, το λογισμικό CRM θα σας επιτρέψει να καταγράφετε, να απαντάτε και να ενημερώνεστε αυτόματα. Αυτό βοηθά στην αύξηση της αποτελεσματικότητας στη διαδικασία εργασίας.

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

   

  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

   

  Ακολούθησε μας στο Twitter

   

  Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

  3. Κατηγοριοποίηση Ενεργειών – Μόλις καταγράψετε τους πελάτες σας, θα πρέπει να παρακολουθείτε την πορεία της συμφωνίας. Ένα καλό σύστημα θα πρέπει να ειδοποιεί αυτόματα εσάς και το μεσίτη μόλις γίνει μια κατάλληλη αντιστοίχιση στο σύστημα. Θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να στείλει σχετικές πληροφορίες, ενημερώσεις και αναφορές στους πελάτες. Μόλις μια συμφωνία έχει κλείσει, το λογισμικό CRM που θα επιλέξετε θα πρέπει να σας βοηθήσει με τη διαδικασία κλεισίματος. Ορισμένα πακέτα λογισμικού έρχονται με πρότυπα συμβολαίων που ο πράκτορας μπορεί να χρησιμοποιήσει για να κλείσει τη συμφωνία. Λόγω της περίπλοκης φύσης τέτοιων εγγράφων, το λογισμικό CRM όχι μόνο θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρόνου αλλά και θα αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικό.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!