Πέλλα: Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αραβησσό-Σφοδρό χαλάζι

Πέλλα: Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αραβησσό-Σφοδρό χαλάζι

Περιεχόμενο

Άνοιξαν οι ουρανοί στο χωριό Αραβησσός του νομού Πέλλας, το βράδυ της Κυριακής 4 Ιουνίου του 2023. Η καταρρακτώδης βροχή και η σφοδρή χαλαζόπτωση που ακολούθησε, προκάλεσαν μία σειρά από προβλήματα, φέρνοντας σε απόγνωση κατοίκους και αγρότες.

Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, αγροτεμάχια θύμιζαν λίμνες, ενώ οι πλημμύρες έφεραν προβλήματα και στις Πηγές Αραβήσσου.

Η κακοκαιρία προκάλεσε ζημίες στις παραγωγές, καταστρέφοντας τους καρπούς δέντρων, ενώ ο όγκος του νερού ήταν τόσο μεγάλος που πλημμύρισε επιχειρήσεις της περιοχής και υποδομές.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !