ΠΑΟΚ: Έστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1 & το Ρουκ Ζουκ μετά από αυτό το βίντεο

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
ΠΑΟΚ: Έστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1

ΠΑΟΚ: Έστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1 & το Ρουκ Ζουκ μετά από αυτό το βίντεο

Ο ΠΑΟΚ απέστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1 με το οποίο επισημαίνει πως επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της, για αναφορά κατά τη διάρκεια τηλεπαιχνιδιού.
Συγκεκριμένα στο «Ρουκ Ζουκ» που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια σε κάποια φάση του παιχνιδιού η ανεύρεση λέξης ήταν η «Βουλγαρία». Ο διαγωνιζόμενος έδωσε ως λέξη περιγραφής στον συμπαίκτη του τη λέξη «ΠΑΟΚ», ακολούθως ο συμπαίκτης του είπε τη λέξη «Θεσσαλονίκη» και αμέσως μετά τη λέξη «Βουλγαρία».
«Τo ακόμα πιο προκλητικό της υπόθεσης είναι πως η εκπομπή μεταδίδεται σε μαγνητοσκόπηση. Δηλαδή δεν ειπώθηκε live, αλλά πέρασε και μετά το μοντάζ, προφανώς με την έγκριση του τηλεοπτικού σταθμού», λένε από τον ΠΑΟΚ.
Στο εξώδικο, δίνεται, παράλληλα, περιθώριο 48 ωρών στον τηλεοπτικό σταθμό ώστε να απολογηθεί για την κατάπτυστη, όπως σημειώνεται, αναφορά που προβλήθηκε στην εκπομπή.
Δείτε το επίμαχο βίντεο που προκάλεσε την οργή του ΠΑΟΚ:

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...