«Κιβωτός του κόσμου»: Βάλανε πρόεδρο θεία βουλευτίνας της ΝΔ

Eordaialive Team
3λ ανάγνωσης
«Κιβωτός του κόσμου»: Βάλανε πρόεδρο θεία βουλευτίνας της ΝΔ

«Κιβωτός του κόσμου»: Βάλανε πρόεδρο θεία βουλευτίνας της ΝΔ


Σε …«εφοπλιστικά» χέρια και μάλιστα οικογένειας που έχει και εκπρόσωπο στο ελληνικό κοινοβούλιο πέρασε η διοίκηση της «Κιβωτού του Κόσμου».

H υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όρισε το νέο ΔΣ της «Κιβωτού» μετά τις σοβαρές καταγγελίες που υπάρχουν για το ίδρυμα.

Στην θέση της προέδρου λοιπόν τοποθετήθηκε η Αλεξάνδρα Μαρτίνου.  Σύζυγος του εφοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνου, του οποίο ο αδερφός Θανάσης Μαρτίνος, κατέχει τη θέση του Διοικητή του Αγίου Όρους και είναι πατέρα της βουλευτίνας της ΝΔ Γεωργίας Μαρτίνου…

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Αλεξάνδρα Μαρτίνου λοιπόν της εφοπλιστικής οικογένειας  – που έχει πιάσει πόστα σε πολλές θεσμούς από τη Βουλή μέχρι την Εκκλησία – τέθηκε από την κυβέρνηση νέα επικεφαλής της «Κιβωτού του Κόσμου».

Η οικογένεια Μαρτίνου λοιπόν μετά την προσφορά της στην ελληνική οικονομία, τη Βουλή των Ελλήνων και την εκκλησία αναλαμβάνει και κοινωνικό έργο… Η Αλεξάνδρα Μαρτίνου εξάλλου είναι ήδη Πρόεδρος της Ένωσης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», η οποία είναι φιλανθρωπικός οργανισμός με έμφαση στη φροντίδα των παιδιών.

Η οικογένεια Μαρτίνου είναι μια από τις πλουσιότερες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Εχει σχέσεις με τη Βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Οι Μαρτίνοι έχουν τρεις εφοπλιστικές εταιρείες και ελέγχουν 162 πλοία διαφόρων τύπων, συνολικής χωρητικότητας 16,1 εκατομμυρίων τόνων.

Τα τρία αδέλφια της οικογένειας θεωρούνται από τους μεγαλύτερους επενδυτές στο real estate. Έχουν στην κατοχή τους ολόκληρες εκτάσεις σε περιοχές – φιλέτα του Λεκανοπέδιου, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Χαρακτηριστικά στο Καβούρι, μία από τις ακριβότερες περιοχές της Ευρώπης, έχουν επενδύσει σεβαστό μέρος του χαρτοφυλακίου τους.

Ο Ανδρέας Μαρτίνος παντρεύτηκε την Αλεξάνδρα Μαρτίνου. Η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» πλέον αναλαμβάνει και το τιμόνι της «Κιβωτού του Κόσμου» με τις ευλογίες της κυβέρνησης της ΝΔ.

Ρόλο σε αυτή την επιλογή σίγουρα έπαιξε και η περίπτωση της «γαλάζιας» βουλευτού Γεωργίας Μαρτίνου (της κόρης του Θανάση Μαρτίνου Διοικητή του Αγίου Όρους), όπου στις εκλογές του 2019 εξελέγη με τη ΝΔ και μάλιστα με διαφορά χιλιάδων ψήφων από γνωστά στελέχη του κόμματος που ήταν υποψήφιοι στην περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής. Πρόκειται για την πλουσιότερη εκπρόσωπο του Κοινοβουλίου που ήρθε να εκφράζει τις …«αγωνίες» των εφοπλιστών και εντός του Κοινοβουλίου.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης «Κιβωτός του κόσμου»: Βάλανε πρόεδρο θεία βουλευτίνας της ΝΔ

Αν μη τι άλλο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέφει μια «εκτίμηση» και έχει εμπιστοσύνη στην εφοπλιστική οικογένεια…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!