Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ηράκλειο: Άντρας έκανε εξέταση αίματος και του είπαν πως είναι έγκυος – Η απίστευτη καταγγελία!

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ένα μπέρδεμα στις εξετάσεις που ήταν μάλιστα «φυσιολογικές», θα μείνει σίγουρα αξέχαστο στον πρωταγωνιστή της υπόθεσης. Γίνεται να είσαι άντρας, να πας για μια απλή εξέταση αίματος και να σε βγάλουν έγκυο;

Όπως φαίνεται αυτό είναι πολύ πιθανό να έγινε σε δημόσιο νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, σημειώθηκαν απίστευτα πράγματα.

Όπως λέει ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης πήγε στο νοσηλευτικό ίδρυμα προκειμένου να κάνει μία εξέταση αίματος. Περιμένοντας τα αποτελέσματα, είδε και άκουσε κάτι που σίγουρα δεν περίμενε ποτέ του!

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει ο κύριος, πήρε τα αποτελέσματα στα χέρια του και ο γιατρός τον ενημέρωσε για τα… χαρμόσυνα νέα! Δηλαδή ότι είναι έγκυος και ότι η εξέτασή του είναι καλή.

«Για μία εξέταση αίματος πήγα και με βγάλανε έγκυο; Πως γίνεται αυτό;» λέει ο άνθρωπος που δεν πίστευε ούτε στα μάτια του ούτε στα αυτιά του.

Σίγουρα στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για λάθος, ένα ανθρώπινο λάθος χωρίς κόστος που μπορεί να γίνει.

Το θέμα όμως προβληματίζει καθώς όπως λέει και ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, με την υγεία καλό είναι να μην παίζει κανένας.

Πηγή: neakriti.gr

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida