Η στιγμή που αστυνομικοί γκρεμίζουν την πόρτα της Ιωάννας Κολοβού (βίντεο)

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Η στιγμή που αστυνομικοί γκρεμίζουν την πόρτα της Ιωάννας Κολοβού (βίντεο)

Η στιγμή που αστυνομικοί γκρεμίζουν την πόρτα της Ιωάννας Κολοβού (βίντεο)


«Από τον Πάτση είστε;», «δεν ντρέπεστε να κάνετε αυτά τα πράγματα;», ακούστηκαν από τους γείτονες τη στιγμή της εισβολής των αστυνομικών στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού για να κάνουν έξωση.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που αστυνομικοί γκρέμισαν την πόρτα της συνταξιούχου δημοσιογράφου, Ιωάννας Κολοβού και εισέβαλαν στη συνέχεια στο σπίτι για να της κάνουν έξωση χωρίς να την αφήσουν να πάρει τίποτα.

Τα στιγμιότυπα κατέγραψαν γείτονες της κ. Κολοβού που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς για συμπαράσταση, οι οποίοι διαμαρτύρονταν έντονα για τα όσα διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια τους.

«Από τον Πάτση είστε;», «δεν ντρέπεστε να κάνετε αυτά τα πράγματα;», «αίσχος», «ντροπή», ακούγονται να λένε οι γείτονες, ενώ ένας αστυνομικός καταγράφθηκε να λέει στη συνταξιούχο: «Περάστε έξω κυρία μου, περάστε έξω», ενώ ένας άλλος της είπε «τίποτα δεν θα πάρεις».

Στο βίντεο ακούγεται και η ίδια η κ. Κολοβού, η οποία αντιδρά στην έξωση, χαρακτηρίζοντας τον αστυνομικό ως «ανθρωπάκο».

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του 902.gr, στο youtube.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!