Γυμναστήρια ανοιχτά για όλους από τις 24 Μαΐου – Τα σενάρια για τα επόμενα βήματα ελευθερίας

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Πίσω κατά μία εβδομάδα φαίνεται ότι πηγαίνει το άνοιγμα των γυμναστηρίων, το οποίο ωστόσο δεν θα έχει περιορισμούς για το ποιοι θα μπορούν να τα επισκέπτονται, ενώ παραμένουν τα “κακά νέα” για τη μουσική στην εστίαση και τα μπαρ.
Μία κρύο …μία ζέστη με τα επόμενα βήματα προς την ελευθερία, είναι οι κατευθύνσεις στις οποίες προσανατολίζονται οι ειδικοί μετά από εισηγήσεις της κυβέρνησης. Τα τελευταία σενάρια θέλουν να κλειδώνει η υποχρέωση του τεστ για ταξίδια στα νησιά, όπως και το άνοιγμα των γυμναστηρίων αλλά από τις 24 Μαΐου, ωστόσο, φαίνεται πως διατηρείται το mute στη μουσική στα μπαρ και την εστίαση.
Έτσι, μπορεί τα γυμναστήρια να ανοίγουν τις πόρτες τους μία εβδομάδα από ό,τι ανέφεραν οι εκτιμήσεις, δηλαδή στις 24 Μαΐου αντί για τις 17 Μαΐου που είχε διαφανεί μετά και δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ωστόσο, δεν θα υπάρχουν αποκλεισμοί.
Ειδικότερα, στα γυμναστήρια θα μπορούν να πηγαίνουν όλοι, άσχετα με τον εμβολιασμό, ωστόσο, θεωρείται βέβαιο ότι θα χρειάζεται κάποιου είδους απόδειξης ότι δεν έχουν κορονοϊό, μέσω κάποιου τεστ.
Σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις στα νησιά οι οποίες αρχίζουν από την Παρασκευή 14 Μαΐου, «κλείδωσε» όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ η προϋπόθεση για πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε αρνητικό τεστ κορονοϊού (μοριακό, rapid ή self test).
Κατά τις πρώτες ημέρες τα αρνητικά τεστ θα πιστοποιούνται με έγγραφη δήλωση ενώ στη συνέχεια σε συνεργασία και με το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής θα λειτουργήσει ειδική ψηφιακή πλατφόρμα.
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Κρεοπωλείο Παπαδημητρίου Κοζάνη
Γρηγοριαδης Ζαχος Κοζάνη
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Κρεοπωλείο Λουκάς Πτολεμαΐδα Εορδαία
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida