Έκπτωση από τα ΚΤΕΛ στους αναπληρωτές και νεοδιοριζόμενους εκπαιδευτικούς για τη μετάβαση στον τόπο διορισμού

Χορήγηση άδειας ίδρυσης υδατοδρομίου Κυλλήνης

Περιεχόμενο

Έκπτωση από τα ΚΤΕΛ στους αναπληρωτές και νεοδιοριζόμενους εκπαιδευτικούς για τη μετάβαση στον τόπο διορισμού

 

Με έκπτωση 50% μπορούν να μεταβούν με τα ΚΤΕΛ στον τόπο διορισμού τους έως τις 30 Σεπτεμβρίου, οι αναπληρωτές και νεοδιοριζόμενοι δάσκαλοι και καθηγητές, καθώς η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών ανταποκρίθηκε στις σχετικές επιστολές του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις Μεταφορές κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου, κατόπιν αιτήματος της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Ζέττας Μακρή.

Οι εκπαιδευτικοί λειτουργοί θα μπορούν με την επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας και της Υπουργικής Απόφασης που αναφέρει την πρόσληψή τους, να αγοράζουν εισιτήρια με έκπτωση 50% από τα εκδοτήρια των Υπεραστικών Λεωφορείων της Ομοσπονδίας.

Ο Υφυπουργός Μεταφορών και η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς την Π.Ο.Α.Υ.Σ. για την προσφορά τους, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί κατά τη μετάβασή τους στον τόπο διορισμού τους.

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !