Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

ΕΕΤΑΑ – Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τα voucher – Ποιοι ΑΦΜ έχουν σήμερα πρόσβαση

ΕΕΤΑΑ – Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τα voucher – Ποιοι ΑΦΜ έχουν σήμερα πρόσβαση
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Nέοι ΑΦΜ έχουν σήμερα πρόσβαση μέσω της ιστοσελίδας της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr www.paidikoi.eetaa.gr) στα οριστικά αποτελέσματα του προγράμματος που αφορά στην προσχολική αγωγή και δημιουργική απασχόληση παιδιών στο πλαίσιο του οποίου χορηγούνται voucher για βρεφονηπιακούς σταθμούς και ΚΔΑΠ.

Πρόκειται για το πρόγραμμα που φέρει τον τίτλο  «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης»  της περιόδου 2023-2024 και στο οποίο έχουν σήμερα πρόσβαση στα οριστικά αποτελέσματα οι πολίτες των οποίων οι ΑΦΜ λήγουν σε 3,4,5 και αύριο όλα οι ΑΦΜ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Υπενθυμίζεται πως χθες αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα του προγράμματος μόνο για τους πολίτες των οποίων ο ΑΦΜ έληγε σε 0,1,2. Επίσης επισημαίνεται πως ο προϋπολογισμός του προγράμματος για την περίοδο 2023-2024 ανέρχεται σε 341.200.000 ευρώ, αυξημένο πλέον των 10 εκατ. σε σχέση με την περσινή περίοδο 2022-2023 και είναι συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ+) στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027, από εθνικούς πόρους (ΠΔΕ) και από το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Πόσες αιτήσεις εγκρίθηκαν και πόσες έμειναν εκτός

Σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα, ο αριθμός των έγκυρων αιτήσεων των παιδιών ανήλθε σε 237.253, ενώ τα vouchers που θα χορηγηθούν ανέρχονται σε 174.680. Ικανοποιήθηκαν στο σύνολό τους όλες οι αιτήσεις με πλήρη φάκελο που αφορούσαν παιδιά προσχολικής ηλικίας (βρέφη και προ-νήπια), καθώς και παιδιά και ΑμεΑ. Εκτός προγράμματος μένουν 62.573 παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών σε ΚΔΑΠ. Ειδικότερα, ικανοποιήθηκε το σύνολο των 53.298 αιτήσεων για βρέφη, των 54.366 για προνήπια, των 62 για προνήπια με αναπηρία, των 10.219 για παιδιά και ΑμεΑ σε ΚΔΑΠμεΑ, καθώς και οι 56.735 από τις συνολικά 119.308 αιτήσεις παιδιών 5-12 ετών σε ΚΔΑΠ.

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...