Χαλκιδική: Μάθημα τιμιότητας – Μαθητές παρέδωσαν στην αστυνομία πορτοφόλι γεμάτο λεφτά

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Χαλκιδική: Μάθημα τιμιότητας - Μαθητές παρέδωσαν στην αστυνομία πορτοφόλι γεμάτο λεφτά

Χαλκιδική: Μάθημα τιμιότητας – Μαθητές παρέδωσαν στην αστυνομία πορτοφόλι γεμάτο λεφτά


Μαθήματα τιμιότητας και αξιοπρέπειας παρέδωσαν δυο ανήλικοι μαθητές της πρώτης τάξης του Γυμνασίου στη Χαλκιδική, οι οποίοι την ώρα που σχολούσαν βρήκαν έξω από το προαύλιο του σχολείου ένα πορτοφόλι που περιείχε σημαντικό χρηματικό ποσό και το παρέδωσαν.

 

Τα δυο παιδιά δεν σκέφτηκαν ούτε λεπτό να κρατήσουν τα πολλά χρήματα που υπήρχαν μέσα στο πορτοφόλι, αλλά έτρεξαν αμέσως στο αστυνομικό τμήμα Αρναίας και το παρέδωσαν δηλώνοντας πού το βρήκαν. Οι αστυνομικοί εντόπισαν πολύ γρήγορα τον κάτοχό του, καθώς στο πορτοφόλι υπήρχε και η ταυτότητά του και τον ειδοποίησαν να το παραλάβει.

Η καλή πράξη των δυο παιδιών έγινε δεκτή με επιδοκιμασίες από την τοπική κοινωνία και την εκπαιδευτική κοινότητα του Γυμνασίου Αρναίας, η διευθύντρια του οποίου τους συνεχάρη για την εντιμότητά τους και ευχήθηκε να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!