Αγρότες: Ανοίγει σήμερα το myBusinessSupport για τα λιπάσματα – Πώς θα κάνετε αίτηση

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Αγρότες: Ανοίγει σήμερα το myBusinessSupport για τα λιπάσματα - Πώς θα κάνετε αίτηση

Αγρότες: Ανοίγει σήμερα το myBusinessSupport για τα λιπάσματα – Πώς θα κάνετε αίτηση


Από σήμερα 15 Νοεμβρίου ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα «myBusinessSupport» της ΑΑΔΕ, για την υποβολή αιτήσεων από τους αγρότες που θέλουν να λάβουν την ενίσχυση συνολικού ύψους 60 εκατ. ευρώ για τα λιπάσματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σχετικού ΦΕΚ από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από σήμερα και έως και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, με ένα κλικ ΕΔΩ, κάνοντας χρήση των κωδικών του TAXISnet.

Σημειώνεται πως μαζί με την αίτηση, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις συνυποβάλλουν κατάσταση παραστατικών αγοράς λιπασμάτων που έχουν εκδοθεί μεταξύ 01/10/2021 και 30/09/2022, στην οποία θα πρέπει να αναφέρεται το ΑΦΜ της επιχείρησης, ο αύξοντας αριθμός παραστατικού, η ημερομηνία έκδοσης και η καθαρή αξία τιμολόγιου κατά το μέρος του ποσού που αφορά αγορά λιπασμάτων (σε περίπτωση που περιλαμβάνουν και αγορές άλλων αγαθών).

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!