Βόιο: «Γαλατινώτικα 2019»

Περιεχόμενο

Τις εκδηλώσεις «Γαλατινώτικα 2019» διοργανώνει από σήμερα Δευτέρα 22 έως την Παρασκευή 26 Ιουλίου ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατινής. Οι εκδηλώσεις, όλες τις ημέρες, πραγματοποιούνται στο χώρο του δημοτικού σχολείου στις 21:00. Σήμερα Δευτέρα 22/7/2019 το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιδικό θέατρο, με τη συμμετοχή του παιδικού τμήματος του συλλόγου και το έργο «Κακομοίρου ΚωμΟδύσσεια».

Την Τρίτη 23/7/2019 θα πραγματοποιηθεί βραδιά μοντέρνου χορού από τα τμήματα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλατινής και παρουσίαση της πολεμικής τέχνης αυτοάμυνας Κραβ Μαγκά.

Την Τετάρτη 24/7/2019 θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση του Μανώλη Μαρκόπουλου «Η Τσιτσιούλα δήμαρχος», με είσοδο 2 ευρώ.

Την Πέμπτη 25/7/2019 τα χορευτικά τμήματα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλατινής θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς και θα ακολουθήσει γλέντι με την ορχήστρα «Δυτικομακεδόνες».

Την Παρασκευή 26/7/2019 παραδοσιακούς χορούς θα παρουσιάσουν τα χορευτικά τμήματα της Εστίας Ρουμλουκιωτών Αλεξάνδρειας, της Ευξείνου Λέσχης Νέας Χαραυγής και του Φιλαθλητικού Ορειβατικού Συλλόγου Εράτυρας «Η Σέλτσα».

Πηγή

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !