Το πάρκο των Ευχών στο Ανατολικό Εορδαίας ! (βίντεο-φωτο)

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Το πάρκο των Ευχών στο Ανατολικό Εορδαίας ! (βίντεο-φωτο)

Το πάρκο των Ευχών στο Ανατολικό Εορδαίας ! (βίντεο-φωτο)


 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις ”το πάρκο των Ευχών στην Τ.Κ Ανατολικού, το διήμερο 28& 29 Δεκεμβρίου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Ένα πάρκο που φιλοξένησε μικρούς και μεγάλους χαρίζοντας τη Μαγεία των Χριστουγέννων με τα φαναράκια των Ευχών , και τον Άγιο Βασίλη με τα ξωτικά  , χαρίζοντας κέφι και χαμόγελα ιδιαίτερα στους μικρούς μας φίλους.

 

Η εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο τον Εορταστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Εορδαίας , σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο  Η ΑΝΑΤΟΛΗ , και την .Τ.Κ Ανατολικού.

 

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το πάρκο των Ευχών στο Ανατολικό Εορδαίας ! (βίντεο-φωτο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το πάρκο των Ευχών στο Ανατολικό Εορδαίας ! (βίντεο-φωτο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το πάρκο των Ευχών στο Ανατολικό Εορδαίας ! (βίντεο-φωτο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το πάρκο των Ευχών στο Ανατολικό Εορδαίας ! (βίντεο-φωτο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το πάρκο των Ευχών στο Ανατολικό Εορδαίας ! (βίντεο-φωτο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το πάρκο των Ευχών στο Ανατολικό Εορδαίας ! (βίντεο-φωτο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το πάρκο των Ευχών στο Ανατολικό Εορδαίας ! (βίντεο-φωτο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το πάρκο των Ευχών στο Ανατολικό Εορδαίας ! (βίντεο-φωτο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το πάρκο των Ευχών στο Ανατολικό Εορδαίας ! (βίντεο-φωτο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το πάρκο των Ευχών στο Ανατολικό Εορδαίας ! (βίντεο-φωτο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το πάρκο των Ευχών στο Ανατολικό Εορδαίας ! (βίντεο-φωτο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το πάρκο των Ευχών στο Ανατολικό Εορδαίας ! (βίντεο-φωτο)

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!