Συνάντηση Αποφοίτων (1986-1987) 1ου Γενικού Λυκείου Πτολεμαΐδας ! (βίντεο)

Eordaialive Team
4λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συνάντηση Αποφοίτων (1986-1987) 1ου Γενικού Λυκείου Πτολεμαΐδας ! (βίντεο)

[mom_video type=”youtube” id=”EgKtLHAydQE”]

 

Πρόγραμμα εκδήλωσης
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 1986-1987 1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 
Ώρα προσέλευσης στον χώρο του κτιριακού συγκροτήματος όπου αποφοιτήσαμε το 1987 19:00
ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΙΣ 19:15
Θα είναι παρόντες και καθηγητές. Αναλυτικά θα ενημερωθείτε τις επόμενες ημέρες από την ομάδα μας στο facebook για αυτούς οι οποίοι θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
Στον χώρο θα υπάρχει φωτογράφος για να απαθανατίσει τις στιγμές. Παράλληλα θα υπάρχει και video-κάλυψη.
Στις 21:00 προσέλευση στην αίθουσα Crystal Holl του ξενοδοχείου Ιωάννου Resort στο 1Ο χιλιόμετρο Πτολεμαΐδας Φλώρινας προς Μποδοσάκειο.
Στην υποδοχή θα υπάρχει κατάσταση στην οποία θα συμπληρώνει ο καθένας μας το κινητό του τηλέφωνο, το email του και το ποσό που θα καταβάλει για την κάλυψη του κόστους της εκδήλωσης πλέον του ποσού τυχόν δωρεάς για κάλυψη αναγκών υπέρ του κτιριακού συγκροτήματος του σχολείου από όπου αποφοιτήσαμε.
Το συνολικό κόστος της εκδήλωσης ανέρχεται για κάθε άτομο στο ποσό των 19,90 ευρώ. Όποιος επιθυμεί μπορεί να καταβάλει μεγαλύτερο ποσό και η διαφορά θα αποτελεί την ΔΩΡΕΑ προς το σχολείο.
(ελάχιστο ποσό συμμετοχής 19,90 ευρώ)
Για το επιπλέον ποσό που θα συγκεντρωθεί θα αγοραστεί και θα παραδοθεί υλικό το οποίο θα μας υποδείξει ο Διευθυντής του Σχολείου.
Θα υπάρχουν στρωμένα 20 τραπέζια-ροτόντες των 8 ατόμων. Θερμή παράκληση στα τραπέζια να κάθονται παρέες τουλάχιστον των 6 ατόμων. Έχουμε συμφωνήσει το πιο πλούσιο menu το οποίο θα μπορούσε να προσφέρει η κουζίνα του ξενοδοχείου με πλήθος σαλατών και ορεκτικών.
Η κατανάλωση αναψυκτικών, τριών διαφορετικών ειδών κρασιού, μπύρας καθώς και εμφιαλωμένου νερού θα είναι ελεύθερη.
Θα υπάρχει dj και ορχήστρα τριών ατόμων τραγουδιστής και τραγουδίστρια με πρόγραμμα έντεχνο, ελαφρο-λαϊκό και λαϊκό. Σαφώς υπάρχει η δυνατότητα να παίξουν παραδοσιακά εφ όσον ζητηθεί π.χ. ποντιακά (το μαγαζί θα είναι δικό μας)
Θα γίνουν ζωντανές συνδέσεις μέσω skype σε γιγαντοοθόνη με 4 έως 5 άτομα τα οποία λείπουν στο εξωτερικό και δεν μπορούν να παρευρεθούν με την φυσική τους παρουσία.
Επίσης θα υπάρχει στον χώρο επαγγελματίας φωτογράφος και video-κάλυψη. Με το υλικό από τις φωτογραφίες και το video θα δημιουργηθεί ταινία από επαγγελματία, με τίτλο reunion 30 χρόνια από την αποφοίτηση ή οποία θα διανεμηθεί σε όλους. Σε συγκεκριμένη σελίδα στο διαδίκτυο θα αναρτηθούν οι χίλιες (1.000) καλύτερες φωτογραφίες από την εκδήλωση. Για 15 ημέρες από την ημερομηνία της ανάρτησης θα μπορεί ο καθένας μας να κατεβάσει στον υπολογιστή του τις φωτογραφίες που τον ενδιαφέρουν ή και όλο το υλικό. Θα δοθεί κωδικός εισόδου σε όλους για να μπορεί να γίνει η παραπάνω διαδικασία, γι’ αυτό και είναι απαραίτητο κατά την είσοδο να αναγράφετε στην κατάσταση το κινητό σας τηλέφωνο και το email σας.
Τα πάντα περιλαμβάνονται στο κόστος των 19,90.
Για όποιον έρχεται από μακριά και θέλει να κλείσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο η τιμή είναι 40,00 ευρώ για το μονόκλινο και 50,00 για το δίκλινο με πρωινό.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΗΔΗ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ 29-04-2017

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!