Στην αυλή του Άι Βασίλη- 13 Πολιτιστικοί σύλλογοι – Πλήθος Κόσμου στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας ! (βίντεο-φωτο)

Eordaialive Team
0λ ανάγνωσης
Στην αυλή του Άι Βασίλη- 13 Πολιτιστικοί σύλλογοι - Πλήθος Κόσμου στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας ! (βίντεο-φωτο)

Στην αυλή του Άι Βασίλη- 13 Πολιτιστικοί σύλλογοι – Πλήθος Κόσμου στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας ! (βίντεο-φωτο)

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Στην αυλή του Άι Βασίλη- 13 Πολιτιστικοί σύλλογοι - Πλήθος Κόσμου στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας ! (βίντεο-φωτο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Στην αυλή του Άι Βασίλη- 13 Πολιτιστικοί σύλλογοι - Πλήθος Κόσμου στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας ! (βίντεο-φωτο)

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Στην αυλή του Άι Βασίλη- 13 Πολιτιστικοί σύλλογοι - Πλήθος Κόσμου στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας ! (βίντεο-φωτο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Στην αυλή του Άι Βασίλη- 13 Πολιτιστικοί σύλλογοι - Πλήθος Κόσμου στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας ! (βίντεο-φωτο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Στην αυλή του Άι Βασίλη- 13 Πολιτιστικοί σύλλογοι - Πλήθος Κόσμου στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας ! (βίντεο-φωτο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Στην αυλή του Άι Βασίλη- 13 Πολιτιστικοί σύλλογοι - Πλήθος Κόσμου στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας ! (βίντεο-φωτο)

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Στην αυλή του Άι Βασίλη- 13 Πολιτιστικοί σύλλογοι - Πλήθος Κόσμου στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας ! (βίντεο-φωτο)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!