Πτολεμαϊδα: Πρωτοβουλία αλληλεγγύης και στήριξης της Παιδιατρικής Κλινικής του Μποδοσάκειου

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαϊδα: Πρωτοβουλία αλληλεγγύης και στήριξης της Παιδιατρικής Κλινικής του Μποδοσάκειου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης,  για το τμήμα της Παιδιατρικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας , πραγματοποιείται στην Πτολεμαϊδα και την ευρύτερη περιοχή της  Εορδαίας , στο πλαίσιο κοινωνικής πρωτοβουλίας αλληλεγγύης πολιτών.

Με το μήνυμα «Όλοι μαζί για το παιδί-προσφέρω γιατί νοιάζομαι», θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης  μέχρι και την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου στο καφέ-γλυκοπωλείο «Στάζι μέλι», το οποίο υποστηρίζει την σχετική πρωτοβουλία, μαζί  με την  διαδικτυακή εφημερίδα  eordaialive.gr.

συγκέντρωση ειδών παιδιατρικής-στάζει μέλι

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

χατζόπουλος γιώργοςΣύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο υπεύθυνος  του «Στάζει μέλι» Γιώργος Χατζόπουλος, «η πρωτοβουλία έχει βρει ήδη την συγκινητική ανταπόκριση των πολιτών» , οι οποίοι μπορούν να στηρίξουν την παιδιατρική κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας , προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης.

Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι ότι  έχουν αποσταλεί και είδη πρώτης ανάγκης από ευαισθητοποιημένους πολίτες και επιχειρήσεις από την Θεσσαλονίκη, την Βέροια αλλά και την Νάουσα, δείχνοντας εμπράκτως την υποστήριξη τους στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο και την Παιδιατρική Κλινική.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- Σύνταξη : Αντώνης Μαυρίδης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!