Πρόγραμμα εκδηλώσεων Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου στο Δήμο Εορδαίας

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Πρόγραμμα εκδηλώσεων Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου στο Δήμο Εορδαίας

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου στο Δήμο Εορδαίας


 

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για παιδιά με μουσική και χορό, κυνήγι κρυμμένων αστεριών, εκπλήξεις αλλά και “κουτιά Ευχαριστιών” από το ΚΗΦΗ στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας είναι μερικές από τις δράσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Εορδαίας “Νιφάδα…τι Πτολεμαείδες” για αύριο Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται σε συνεργασία με σχολεία, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και άλλους φορείς.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

To πρόγραμμα εκδηλώσεων αύριο Πέμπτη έχει ως εξής:

 

Πέμπτη 22/12/2022

 

– “Ευχηθείτε και κεραστείτε” στο Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), από ώρα 9.00-13.00 στην οδό Γιαλιάνης 2 στην Πτολεμαΐδα.

 

– “Κουτιά Ευχαριστιών” ΚΗΦΗ ώρα 11.00 στο Αμφιθέατρο του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

 

– “Χριστούγεννα όλοι μαζί”, ώρα 19.00 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας διοργανώνει το 6ο Δημοτικό σε συνεργασία με το Ειδικό Σχολείο Πτολεμαΐδας.

 

– Κυνήγι κρυμμένων αστεριών, μουσική, χορός, εργαστήρια και εκπλήξεις περιλαμβάνει η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώνουν το ΚΔΑΠ “Το Δέντρο της Γνώσης” και η Ομάδα “Εθελοντισμός ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ” με τίτλο “Πόσες ευχές μπορείς να δώσεις φέτος τα Χριστούγεννα”/ “Μα που πήγαν τα αστέρια των ευχών”, ώρα 17.30-21.30 στο ΚΔΑΠ “Το Δέντρο της Γνώσης” (Αγίου Στεφάνου 6).

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!