Μποδοσάκειο : Έκοψαν την βασιλόπιτα οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου! (φωτό)

Eordaialive Team
0λ ανάγνωσης
Μποδοσάκειο : Έκοψαν την βασιλόπιτα οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου! (φωτό)
Μποδοσάκειο : Έκοψαν την βασιλόπιτα οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου! (φωτό)

Με την νέα χρονιά χρονιά κόψαμε και την βασιλόπιτα του νοσοκομείου μας όπου και τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα εργαζόμενοι από το σωματείο εργαζομένων που πήραν σύνταξη έως 31/12/22 .
Καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία σε όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου μας!
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μποδοσάκειο : Έκοψαν την βασιλόπιτα οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου! (φωτό) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μποδοσάκειο : Έκοψαν την βασιλόπιτα οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου! (φωτό) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μποδοσάκειο : Έκοψαν την βασιλόπιτα οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου! (φωτό) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μποδοσάκειο : Έκοψαν την βασιλόπιτα οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου! (φωτό) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μποδοσάκειο : Έκοψαν την βασιλόπιτα οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου! (φωτό) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μποδοσάκειο : Έκοψαν την βασιλόπιτα οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου! (φωτό) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μποδοσάκειο : Έκοψαν την βασιλόπιτα οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου! (φωτό)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!