Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Με την χορευτική παράσταση “Καρυοθραύστης” ολοκλήρωσε την χορευτική χρονιά η Σχολή Χορού “Τασιούδη Μάρθα Δήμητρα”

Με την χορευτική παράσταση "Καρυοθραύστης" ολοκλήρωσε την χορευτική χρονιά η Σχολή Χορού "Τασιούδη Μάρθα Δήμητρα"
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ολοκληρώθηκε μία ακόμη χορευτική χρονιά της σχολής χορού “Τασιούδη Μάρθα Δήμητρα” με αποκορύφωση την παράσταση χορού “Καρυοθραύστης” που έγινε στο Πνευματικό κέντρο Πτολεμαΐδας στις 24 και 25 Ιουνίου.

Η σχολή συμμετείχε σε πλήθος εκδηλώσεων την χρονιά που πέρασε, μεταξύ αυτών:
* Συμμετοχή στον θεσμό Ευρωπαϊκή Κινητικότητα του δήμου Εορδαίας
* Εορταστικές εκδηλώσεις Νιφάδας
* Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης “Λίμνη των Κύκνων”
* Χορευτική παράσταση “Καρυοθραύστης”
Η Σχολή χορού Τασιούδη Μάρθα Δήμητρα είναι η πρώτη και μόνη αναγνωρισμένη σχολή από το κράτος (ως καλλιτεχνική εκπαίδευση) στον Ν. Κοζάνης και λειτουργεί από το 2018 στην Πτολεμαΐδα.
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με την χορευτική παράσταση "Καρυοθραύστης" ολοκλήρωσε την χορευτική χρονιά η Σχολή Χορού "Τασιούδη Μάρθα Δήμητρα" Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με την χορευτική παράσταση "Καρυοθραύστης" ολοκλήρωσε την χορευτική χρονιά η Σχολή Χορού "Τασιούδη Μάρθα Δήμητρα" Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με την χορευτική παράσταση "Καρυοθραύστης" ολοκλήρωσε την χορευτική χρονιά η Σχολή Χορού "Τασιούδη Μάρθα Δήμητρα" Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με την χορευτική παράσταση "Καρυοθραύστης" ολοκλήρωσε την χορευτική χρονιά η Σχολή Χορού "Τασιούδη Μάρθα Δήμητρα" Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με την χορευτική παράσταση "Καρυοθραύστης" ολοκλήρωσε την χορευτική χρονιά η Σχολή Χορού "Τασιούδη Μάρθα Δήμητρα" Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με την χορευτική παράσταση "Καρυοθραύστης" ολοκλήρωσε την χορευτική χρονιά η Σχολή Χορού "Τασιούδη Μάρθα Δήμητρα"
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...