Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στην Πτολεμαΐδα

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στην Πτολεμαΐδα
SONY DSC

Σάββατο 7 Ιανουαρίου, καφέ Splendor, ώρα 7:00μμ

 

Η Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» Πτολεμαΐδας καλωσορίζει το 2017 με ένα κάλεσμα αλληλεγγύης και κοινών αγώνων ενάντια στη φτώχεια, το ρατσισμό, τον φασισμό και τον πόλεμο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

7:00μμ  παρουσίαση του ημερολογίου του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών για το 2017, μιας ανεξάρτητης πρωτοβουλίας στην Αθήνα που διδάσκει με εθελοντές και εθελόντριες ελληνικά και αγγλικά σε μετανάστες, πρόσφυγες και φτωχούς Έλληνες.

Ομιλήτρια: Κική Σταματόγιαννη, μέλος της ΚΑΡ Θεσσαλονίκης.

8:30μμ, προβολή του νέου, βραβευμένου αντιφασιστικού ντοκιμαντέρ «Χρυσή Αυγή-Προσωπική Υπόθεση», της Αγγελικής Κουρούνη. Το ντοκιμαντέρ προβάλλεται για πρώτη φορά στην Πτολεμαΐδα, κι εξετάζει το φαινόμενο του νεοναζισμού στην Ελλάδα .

Ξεκίνησε τον κύκλο προβολών του από το 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο του 2016. Συνολικά έχει επιλεγεί ως επίσημη συμμετοχή στο πρόγραμμα 10 φεστιβάλ. Έλαβε Εύφημο Μνεία καλύτερου ντοκιμαντέρ στο 10th Los Angeles Greek Film Festival τον Ιούνιο του 2016 και τιμήθηκε με το βραβείο MPM Averroès Junior, κατόπιν ψηφοφορίας πάνω από 1000 μαθητών λυκείου στο φεστιβάλ PriMed στη Μασσαλία τον Νοέμβριο του 2016.

Θα υπάρχει η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με μέλη της ομάδας παραγωγής , ώστε να ακολουθήσει διάλογος.

Σας περιμένουμε όλους και όλες!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!