Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria
iek voltetors butterflys ptolemaida

Ικανοποιητική η προσέλευση των πολιτών της Εορδαίας να γίνουν δότες μυελού των οστών

Περιεχόμενο

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ  ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ

DSC04498

Στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης στη Δυτική Μακεδονία , από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης  «Γέφυρα Ζωής»   για την ευαισθητοποίηση και παρότρυνση των πολιτών να γίνουν δότες μυελού των οστών, πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη 6-9- 2016 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας  η διαδικασία λήψης στοματικού επιχρίσματος.

Την ικανοποίησή του για την προσέλευση των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων εξέφρασε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θεόδωρος Τσαουσίδης , τονίζοντας ότι στην Εορδαία ήδη υπάρχουν περιστατικά λευχαιμίας , που ίσως χρειαστούν μεταμόσχευση το επόμενο διάστημα.

Επί πλέον σημείωσε ότι απαιτείται οι δεκάδες δωρητές  να γίνουν χιλιάδες , για να δώσουν ελπίδα ζωής σε κάθε συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη.

Ο κ. Τσαουσίδης ευχαρίστησε το Δήμο Εορδαίας για τη συνεργασία και φιλοξενία, ενώ στέλνοντας το μήνυμα της εκδήλωσης επεσήμανε: « Δώστε δείγμα σάλιου ,   είναι η μοναδική ευκαιρία να δώσετε ζωή , είναι σαν να έχετε γεννήσει ένα παιδί ακόμα».  

 DSC04499

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !