Η θεατρική ομάδα ΟνειρόDrama συμμετέχει στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που διοργανώνει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης στη μνήμη του Γιάννη Καραχισαρίδη με τη “Νύχτα των Μυστικών” στις 30 και 31 Οκτωβρίου.

Eordaialive Team
3λ ανάγνωσης
Η θεατρική ομάδα ΟνειρόDrama συμμετέχει στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που διοργανώνει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης στη μνήμη του Γιάννη Καραχισαρίδη με τη "Νύχτα των Μυστικών" στις 30 και 31 Οκτωβρίου.

Η θεατρική ομάδα ΟνειρόDrama συμμετέχει στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που διοργανώνει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης στη μνήμη του Γιάννη Καραχισαρίδη με τη “Νύχτα των Μυστικών” στις 30 και 31 Οκτωβρίου.

Σε κάθε κάλεσμα του Γιάννη, σύσσωμες οι τοπικές θεατρικές και όχι μόνο ομάδες, συντάσσονταν στο πλευρό του και συμπράττανε, αφήνοντας πίσω όποιες διαφορές και δημιουργούσαν κάτω από τις οδηγίες του. Είχε το εξαιρετικό ταλέντο να ενώνει, να αμβλύνει τις γωνίες και να αποτελεί το συνδετικό κρίκο όλων. Και όλα τα παραπάνω, γιατί πίστευε στο καλλιτεχνικό δυναμικό της περιοχής και επένδυε σε αυτό, στηρίζοντας το ουσιαστικά και όχι κατ’ επίφαση. Και εκτός του καλλιτεχνικού του αποτυπώματος, σπουδαιότερο όλων ήταν το ανθρώπινό αποτύπωμα του και οι ισχυροί ανθρώπινοι δεσμοί που έκανε. Ο Γιάννης, λοιπόν, μας ξανακαλεί και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε εκεί, παρόντες, ως ελάχιστη ένδειξη αγάπης, εκτίμησης, και τιμής απέναντί του. Έτσι, στις 30 και 31 Οκτωβρίου, ώρα 21:00, στην Εναλλακτική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, συμμετέχουμε στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που διοργανώνει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, αφιερωμένο στη μνήμη του Γιάννη Καραχισαρίδη με την παράσταση «Η Νύχτα των Μυστικών», του Gabriel Arut, σε σκηνοθεσία Γιώτη Βασιλειάδη.

Λίγα λόγια για το έργο:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

29 Σεπτεμβρίου 1944. Γερμανία. Σε ένα κελί φυλακών γινόμαστε μάρτυρες μιας νύχτας μυστικών δύο εκ διαμέτρου διαφορετικών ανθρώπων, οι οποίοι συναντιούνται για πρώτη φορά στη ζωή τους. Θα καταφέρει ο αδύναμος να υπερισχύσει του δυνατού; Θα μπορέσουν να γεφυρωθούν τεράστια πολιτικοκοινωνικά χάσματα σε μία νύχτα; Τι από τα δύο θα νικήσουν; Η πάλη με τον φόβο ή η συμφιλίωση μ’ αυτόν; Τελικά τί είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη αξία; Η υπεροχή του ενός απέναντι στον άλλο ή μία στιγμή σε μια παραλία της Μεσογείου;….

Παίζουν οι
Κώστας Ιωαννίδης και Κώστας Καρανάτσιος
Κείμενο : Γκάμπριελ Αρουτ
Σκηνοθεσία : Γιώτης Βασιλειάδης
Πρωτότυπη Μουσική : Δημήτρης Δημόπουλος
Κοστούμια : Βενετία Νάση
Σχεδιασμός Φωτισμών: Εύη Παπαμάρκου

Ώρα έναρξης: 21:00
Πληροφορίες:
Κοζάνη, Αίθουσα Τέχνης| τηλέφωνο 24610 24062
Προπώληση εισιτηρίων:
•ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης (10:00 – 15:00), καταστήματα Wind •ηλεκτρονικά στο viva.gr
https://www.viva.gr/…/festival-erasitechnikou-theatrou/…

Τιμή εισιτηρίου: € 7, γενική είσοδος
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν ακολουθώντας τις οδηγίες και το πρωτόκολλο των υγειονομικών αρχών.

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!