Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα για το 2023 την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023 στον χώρο του ΚΗΦΗ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προσωπικό της ΚΕΔΕ και  μέλη του ΚΗΦΗ.

 

Επίσης, παραβρέθηκε και συμμετείχε ο σύλλογος Τροβαδούρων Πτολεμαΐδας, που δημιούργησε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα χάρη στο οποίο  διασκέδασαν τα μέλη του ΚΗΦΗ.

 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Κοσμάς Σιδηρόπουλος ευχήθηκε καλή δημιουργική χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους, γεμάτη υγεία και δημιουργικότητα. Ακόμη, ευχαρίστησε τον Σύλλογο Τροβαδούρων Πτολεμαΐδας που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα της Κ.Ε.Δ.Ε. και ομόρφυναν την εκδήλωση με  τις μελωδίες  και τα τραγούδια τους.

 

Τέλος, ο Διευθυντής της ΚΕΔΕ κ. Κυριμλίδης Ιωάννης ανακοίνωσε ότι θα δημιουργηθεί ομάδα Γυναικών στο ΚΗΦΗ με στόχο της ψυχολογική υποστήριξη και την συμβουλευτική των μελών του,  τμήμα εκγύμνασης ηλικιωμένων και δημιουργικής απασχόλησης.

 

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!