Εκδήλωση: Καθαρή Ενέργεια στον Αγροτικό Τομέα

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Εκδήλωση: Καθαρή Ενέργεια στον Αγροτικό Τομέα

Εκδήλωση: Καθαρή Ενέργεια στον Αγροτικό Τομέα

 

Στο πλαίσιο των δράσεων της Εβδομάδας Κλιματικής Ουδετερότητας, υλοποιείται σήμερα το απόγευμα, Τρίτη 31 Μαΐου 2022, μεταξύ των ωρών 18:00-19:30 στο Κοβεντάρειο εκδήλωση στην θεματική της καθαρής ενέργειας στον αγροτικό τομέα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι από τον επιστημονικό χώρο, την τοπική αυτοδιοίκηση όπως και τον ιδιωτικό τομέα θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, με σκοπό να ενημερώσουν το κοινό μέσω συζήτησης και παρουσίασης διεθνών στοιχείων για τους τρόπους παραγωγής και χρησιμοποίησης καθαρής ενέργειας στον αγροτικό τομέα. Συγκεκριμένα, θα παρευρεθούν:

  • Γεώργιος Κασαπίδης, Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
  • Gal Hochman, Rutgers University (USA)
  • Serpil Guran, Rutgers University (USA)
  • Δημήτρης Βολουδάκης, Νέα Γεωργία, Νέα Γενιά
  • Νίκος Δαμάτης, Γενικός Γραμματέας HellaBiom (Ελληνικός Σύνδεσμος Βιομάζας)
  • Γεώργιος Κεφαλάς, Βιοαέριο Λαγκαδά Α.Ε.
  • Στέφανος Τσιακμάκης, Bio2chip

 

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε αυτή την τόσο ενδιαφέρουσα και χρήσιμη συζήτηση.

 

 

 

* Η εκδήλωση πραγματοποιείτε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Κλιματικής Ουδετερότητας η οποία διοργανώνεται από το Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας (CluBE), μαζί με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Δήμο Κοζάνης, τη ΔΙΑΔΥΜΑ, την ΑΝΚΟ και άλλους φορείς. Η όλη εκδήλωση έχει την αιγίδα των Υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Υποδομών και Μεταφορών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης καθώς και του Ευρωπαϊκού Κλιματικού Συμφώνου.

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Εκδήλωση: Καθαρή Ενέργεια στον Αγροτικό Τομέα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Εκδήλωση: Καθαρή Ενέργεια στον Αγροτικό Τομέα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!