Δ. Μακεδονία: Ξεκίνησαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Δ. Μακεδονία: Ξεκίνησαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις

Η επικαιρότητα και όχι μόνο επικράτησε και φέτος στα Μπουμπουσάρια της Εράτυρας Κοζάνης, τα οποία είχαν σύμμαχο το πολύ καλό καιρό, αλλά και την αστείρευτη διάθεση των καρναβαλιστών.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δ. Μακεδονία: Ξεκίνησαν οι καρναβαλικές εκδηλώσειςΗ εφευρικότητα των καρναβαλιστών ήταν ξεχωριστή όπως ξεχωριστό ήταν και το κέφι πού σκόρπισαν σε όσους βρέθηκαν στην παρέλαση που έγινε μπροστά από τους επίσημους.

Στη Δυτική Μακεδονία οι πρωτοχρονιάτικες καρναβαλικές εκδηλώσεις ξεκινούν την πρώτη μέρα του έτους από την Γαλατινή Κοζάνης και το Άργος Ορεστικό Καστοριάς.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δ. Μακεδονία: Ξεκίνησαν οι καρναβαλικές εκδηλώσειςΜετά την Εράτυρα Κοζάνης τη σκυτάλη παίρνει η Σιάτιστα, στην οποία τα μπουμπουσάρια θα παρελάσουν ανήμερα των φώτων. Τα σκήπτρα κατέχουν τα ραγκουτσάρια της Καστοριάς που ξεκινούν από την παραμονή των φώτων και κορυφώνονται την ημέρα του Άη Γιαννιού.

ertnews.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!