Αναβάλλεται για την επόμενη Πέμπτη το συλλαλητήριο στην Κοζάνη για τη Μακεδονία

Περιεχόμενο

Αναβάλλεται για την επόμενη Πέμπτη το συλλαλητήριο στην Κοζάνη για τη Μακεδονία, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για μεθαύριο, Πέμπτη 28 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Η αιτία είναι οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, με τους διοργανωτές να κρίνουν πως είναι προτιμότερη η μεταφορά της ημερομηνίας.

Για την καλύτερη διοργάνωση της συγκέντρωσης πραγματοποιήθηκε πριν λίγο σύσκεψη στο Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο της Κοζάνης.

 

 

kozanimedia.gr

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !