ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

 

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 15 ΚΑΙ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018  ΟΙ 10ΟΙ  ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ  ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

   Με τη συμμετοχή 200 και πλέον  αθλητών ηλικίας 9, 10,11 και 12 ετών από σημαντικές   ομάδες της χώρας διεξήχθησαν το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16  Δεκεμβρίου 2018 οι 10 οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες Κολύμβησης στο Κλειστό Δημοτικό  Κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας, με τη συνεργασία της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» Πτολεμαϊδας , η οποία είχε μία άριστη αγωνιστική εμφάνιση  και του Δήμου Εορδαίας  

    Η τελετή έναρξης των αγώνων πραγματοποιήθηκε το  Σάββατο15-12 -2018 το απόγευμα με την παρέλαση όλων των σωματείων που συμμετείχαν στη διοργάνωση, παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Εορδαίας , της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ,της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής  , αθλητικών παραγόντων και κόσμου που παρακολουθούσε από τις κερκίδες του Κολυμβητηρίου.

    Υποδεχόμενος  τις ομάδες και τον κόσμο ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη και Αντιπρόεδρος των «ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ»    Ευστάθιος Κατσίδης  δήλωσε ότι «είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε και διοργανώνουμε αγώνες αυτού του επιπέδου στο υψηλών προδιαγραφών Δημοτικό Κολυμβητήριο, το οποίο θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, όπως και την ομάδα μας  που δραστηριοποιούνται σε αυτό. Θα συμβάλλουμε ως Δημοτική Αρχή, ώστε να διατηρηθεί το αθλητικό πνεύμα της Εορδαίας που βρίσκεται σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο ».

    Ο κ. Κατσίδης επεσήμανε ότι το αμέσως  επόμενο διάστημα το Κολυμβητήριο θα φιλοξενήσει την Εθνική Ελλάδος με 25 διακεκριμένους κολυμβητές , ενώ   ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες στους αγώνες μικρούς  αθλητές, ευχαριστώντας όσους συνέβαλλαν στην άρτια διοργάνωση των 10ων Πτολεμαϊκών Αγώνων.

    Καλή επιτυχία στους αγώνες ευχήθηκε στον χαιρετισμό του και ο Αντιπεριφερειάρχης  Δημήτριος Καρακασίδης

   Οι αγώνες  ολοκληρώθηκαν  την Κυριακή 16-12-2018 , στους 3 πρώτους νικητές κάθε αγωνίσματος ανά κατηγορία δόθηκαν  μετάλλια και σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά διπλώματα.

eordaialive eordaialive eordaialive eordaialive

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida