Πτολεμαΐδα: Προβολή της ταινίας «Ήρωες»

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Το WinCancer κλείνοντας 2 χρόνια λειτουργίας και στα πλαίσια της δράσης του «Γίνε αιτία καλού», θα πραγματοποιήσει την προβολή της ταινίας με τίτλο «Ήρωες». Η προβολή θα γίνει το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Καλού Σαμαρείτη»  (Θεμιστοκλή Σοφούλη 2 Πτολεμαΐδα). Οι «’Ήρωες» είναι μια σπονδυλωτή ταινία, που αποτυπώνει ιστορίες ανθρώπων που ζουν ανάμεσα μας.

Τρεις αφηγήσεις, τρεις διαφορετικές ιστορίες , ανόμοιες,  με κοινό τους σημείο τον ηρωισμό. Η ταινία προβλήθηκε στα φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ , της Χαλκίδας και της Ιεράπετρας. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών των συσσιτίων του καλού Σαμαρείτη. Συντελεστές :

Μανουσαρίδης Κωνσταντίνος, Σκηνοθεσία- μοντάζ Τσαβδαρίδης Λάζαρος, Πρωτότυπη Μουσική Ψωμιάδης Χρήστος, Πολίτικη λύρα Κρυσταλλίδου Πίστη, Έρευνα-κείμενα-παρουσίαση   Σιάχος Δημήτρης, Αφήγηση    Εικονοληψία : Μανουσαρίδης Κωνσταντίνος Μανουσαρίδης Λάζαρος Μανδρεέλας Δημήτρης Σιουτζούκης Σωτήρης, Γραφίστικη -Τίτλοι Παρτώνας Λευτέρης, Αγγλικοί Υπότιτλοι Σερσέμη Γλυκερία, Κομμώσεις Τσιτούρη Χαρά, Ψιμυθιολόγος

Ευχαριστούμε για την βοήθεια

Ιστορικό αρχείο Α.& Ε. Σκιαθά για την παραχώρηση των αδημοσίευτων φωτογραφιών του έπους του 1940 Τον κ. Κυριακίδη Θεοδόση και το Ερευνητικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα  για  την παραχώρηση υλικού από το ιστορικό ντοκιμαντέρ «ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ» Κωνσταντίνο Mαυρίδη  και  «Τα Νέα της Πτολεμαΐδας» για τα πλάνα από την φωτιά στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας Τον  Γεώργιο Παπουλίδη αείμνηστο πρόεδρο του «Καλού Σαμαρείτη Πτολεμαΐδας» για την φιλοξενία.

Τους Πυροσβέστες της Πτολεμαΐδας για τις φωτογραφίες και το βίντεο  από κατασβέσεις Τον κ. Κωτσίδη Περικλή για την βοήθεια και την ξενάγηση στο Εμπόριο Εορδαίας Όλοι οι συντελεστές της ταινίας θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την εμπιστοσύνη της Αθανασιάδου Κιοσκερίδου Κυριακής, του πρώην διοικητή Ζυγούρη Βάϊο, των γυναικών  και των  άντρων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας και της οικογένειας του Κωτσίδη Παύλου.

Με Εκτίμηση Σιάχου  Κρυσταλλίδου Πίστη

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida