Πτολεμαΐδα: Μια Κυριακή στη Φιλαρμονική «Αριστοτέλης»

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

 

Τα μικρά βήματα στον πολιτισμό, την Κυριακή 7 Απριλίου, οδήγησαν τους μικρούς περιπατητές, στη Φιλαρμονική του Δήμου Εορδαίας «Αριστοτέλης». Ο Αρχιμουσικός, τα παιδιά και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Φίλων της Φιλαρμονικής, επιφύλαξαν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και δημιουργικό πρωΐνό στους καλεσμένους τους.

Οι μικροί καλεσμένοι, είχαν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν, λεπτομέρειες για τα μουσικά όργανα που αποτελούν τη μπάντα μιας φιλαρμονικής, καθώς επίσης και τον τρόπο λειτουργία της. Οι απορίες πολλές κι η προθυμία ακόμη μεγαλύτερη να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις από τον Αρχιμουσικό και τους μαθητές του.

Ο αποχαιρετισμός που σχεδίασε η φιλαρμονική στους καλεσμένους της, ήταν μία πραγματικά εντυπωσιακή μικρή συναυλία πνευστών και κρουστών οργάνων.

Η πρόεδρος του ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π. Μαρία Κύρκα, παρακολούθησε τη δράση, ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους κι υποσχέθηκε πως θα είναι κοντά σε κάθε βήμα που προάγει τον πολιτισμό, ειδικά όταν το βήμα αυτό αφορά τα παιδιά.

Οι πρόεδροι και τα μέλη των συλλόγων αρωγών των πολιτιστικών δομών του ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π ήταν όλοι παρόντες κι ενημέρωσαν τους μικρούς περιπατητές ότι ο Πολιτιστικός Περίπατος στην Πόλη συνεχίζεται με το τέταρτο βήμα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου στο Ιστορικό Παλαιοντολογικό Μουσείο της πόλης μας όπου τα παιδιά θα μπορέσουν να συνθέσουν τις τέχνες με την ιστορία του τόπου τους.

 

 

Δείτε Επίσης

Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ : Πρόγραμμα ενημερωτικών εκδηλώσεων
ΔΕΗ

Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ : Πρόγραμμα ενημερωτικών εκδηλώσεων

Συνάδελφοι, Σας ανακοινώνουμε την πρώτη φάση ενημερωτικών συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιήσει το σωματείο μας. Στις συγκεντρώσεις μπορούν να συμμετέχουν ΟΛΟΙ οι συνταξιούχοι ανεξάρτητα εάν είναι μέλη του σωματείου, καθώς και

Διαβάστε περισσότερα »
ΚΟΖΑΝΗ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΗΜΕΡΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΟΖΑΝΗ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΗΜΕΡΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Για τον εορτασμό της ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα στο Μπούρινο, το οποίο βρίσκεται 4 χλμ. από την Τοπική Κοινότητα Χρωμίου του Δήμου Κοζάνης, οι

Διαβάστε περισσότερα »
Με ποδηλατοβόλτα στην ημέρα χωρίς αυτοκίνητο έληξαν οι δράσεις της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας» στο Δήμο Εορδαίας.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με ποδηλατοβόλτα στην ημέρα χωρίς αυτοκίνητο έληξαν οι δράσεις της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας» στο Δήμο Εορδαίας.

Με πορεία ποδηλάτων και προσωρινή – συμβολική διακοπή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων σε κεντρικές οδούς, μέσα στην πόλη της Πτολεμαΐδας, έλαβαν τέλος χθες το απόγευμα οι δράσεις στο πλαίσιο της

Διαβάστε περισσότερα »
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Eordaialive.com: Με ποδηλατάδα, κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας του Δήμου Εορδαίας (βίντεο)

Ποδηλατάδα , κλήρωση  7 ηλεκτρικών πατινιών, και με το μήνυμα ημέρα χωρίς αυτοκίνητο , ”Ελάτε με το ποδήλατο σας. Ελάτε να περπατήσουμε” Κορυφώθηκαν σήμερα Τετάρτη 22/9  οι εκδηλώσεις για την

Διαβάστε περισσότερα »
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida