Πτολεμαΐδα: Χορεύουμε-Τραγουδάμε-Συνεισφέρουμε…για το κέντρο φροντίδας παιδιών Α.Μ.Ε.Α. -22 Ιουνίου στο Δίφωνο

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Μεγάλη εκδήλωση αλληλεγγύης για τα παιδιά του κέντρου φροντίδας Α.ΜΕ.Α. στην Πτολεμαΐδα, διοργανώνεται σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Α.Μ.Ε.Α., από το eordaialive.com και το Δίφωνο, με τη συμμετοχή των γνωστών και αγαπημένων τοπικών μουσικών σχημάτων ‘FIASCO’’ και ‘’Δήθεν’’, καθώς και της σχολής χορού ‘’BOLERISTAS’’.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή εκδήλωση μετά το τέλος των πανελλαδικών εξετάσεων , η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, στο café bar ‘’Δίφωνο’’ στην Πτολεμαΐδα.

Με το μήνυμα ‘’Συμμετέχουμε-χορεύουμε-τραγουδάμε και συνεισφέρουμε’’, στην εκδήλωση αυτή καλούνται όλοι να φέρουν την διάθεση και το χαμόγελο τους, μαζί με την αλληλεγγύη και την αγάπη τους για τα παιδιά.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Αντώνης Μαυρίδης και οι διοργανωτές υπόσχονται σε όλους μία όμορφη καλοκαιρινή βραδιά, αλλά και εκπλήξεις!

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida