Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ” συμμετείχε στις Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις SUMMER FESTIVAL!

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης  “Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ”  αποδεχόμενος την πρόσκληση του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Βρασνών Θεσσαλονίκης συμμετείχε στις  Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις  SUMMER  FESTIVAL, που πραγματοποιήθηκαν στο Αμφιθέατρο της Παραλίας  Νέων Βρασνών , την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016.

Η χορευτική ομάδα του Συλλόγου αφού έφτασε στα Νέα Βρασνά οδηγήθηκε στην Παραλία απολαμβάνοντας το απογευματινό μπάνιο  στα πεντακάθαρα νερά του Στριμονικού  κόλπου και τον καφέ στα Παραλιακά μαγαζιά. Το βράδυ μαζί με ομάδες χορευτών άλλων περιοχών  και υπό τους ήχους Παραδοσιακής  ορχήστρας διασχίσαμε με πατινάδα τους κεντρικούς δρόμους του οικισμού και την Παραλιακή οδό ανάμεσα  από πολυπληθείς  παραθεριστές  καταλήγοντας στον χώρο του Αμφιθεάτρου  όπου παρουσιάσαμε παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια της ιδιαίτερης πατρίδα μας των Γρεβενών, όπως Ντράφτσα ,  Συγκαθιστό, Κίνικ, Κολοβός, Θα φύγω μάνα μ’ μακριά,Όρλιακας και Ξεχωριστά γυρίσματα με το ιδιαίτερο χορευτικό ύφος και τις φορεσιές της περιοχή μας, ενθουσιάζοντας τους πολυπληθείς θεατές μεταδίδοντας κέφι και παρασύροντα τους  να χορεύουν τους Γρεβενιώτικους ρυθμούς.

Ευχαριστούμε την κα.  Πρόεδρο και το Δ/Σ του Μορφωτικού Συλλόγου Νέων Βρασνών Θεσσαλονίκης, καθώς και τον χοροδιδάσκαλο  κ. Ανδρέα Μπακιρτζή  για την πρόσκληση και τη φιλοξενία που πρόσφεραν. Ελπίζουμε ν’ ανταποκριθήκαμε  στις προσδοκίες τους και ευχόμαστε να ξανανταμώσουμε και σ’ άλλα γλέντια.

IMG_5329 - Αντίγραφο IMG_5329 IMG_5341 IMG_5325 IMG_5326 IMG_5329 IMG_5341

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida