Η ΕΦΑ Κοζάνης στολίζει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με ξεχωριστή παρέα

Η ΕΦΑ Κοζάνης στολίζει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με ξεχωριστή παρέα

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Η ΕΦΑ Κοζάνης στολίζει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με ξεχωριστή παρέα

 

Χριστουγεννιάτικες δράσεις

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης στολίζει φέτος το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής και της Αρχαιολογικής Συλλογής Κοζάνης με ξεχωριστή παρέα:

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 12:00, υποδεχόμαστε στην Αρχαιολογική Συλλογή Κοζάνης την Πρωτοβουλία Νέων Κοζάνης και τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δ. Μακεδονίας «Ηλιαχτίδα», για να στολίσουμε μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο της αυλής του κτηρίου.

Η πρωτοβουλία, όπως και η αφίσα της δράσης οφείλεται στην Πρωτοβουλία Νέων Κοζάνης, ενώ τα στολίδια θα κατασκευάσει ο Σύλλογος «Ηλιαχτίδα». Τους ευχαριστούμε θερμά και τους περιμένουμε σε μια ξεχωριστή συνάντηση συνεργασίας και αγάπης!

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:00, θα υποδεχθούμε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής την Α΄ και Γ΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου Αιανής, για να ντύσουμε με χρώμα, χριστουγεννιάτικα στολίδια και πολύ αγάπη τα δέντρα της αυλής του μουσείου.

Ευχαριστούμε θερμά, για άλλη μια φορά το Δημοτικό Σχολείο Αιανής, που εδώ και χρόνια, με εξαίρεση την περσινή δύσκολη λόγω πανδημίας χρονιά, είναι μαζί μας στη δράση αυτή, με στολίδια που κατασκευάζουν οι ίδιοι οι μαθητές!

kozanis 2021 apo aiani 2019
????????????????????????????????????

kozanis protovoylia neon kozanis 202 1

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida