12 C
Πτολεμαΐδα
27 Σεπτεμβρίου 2020Κορωνοϊός: Τι ισχύει για τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων (εγκύκλιος)
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΕΟΡΔΑΙΑ

Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας : Τσάι, συμπάθεια και κέικ – Κύριοι Δημοτικοί σύμβουλοι, υπάρχετε αλήθεια;

Τσάι, συμπάθεια και κέικ

Κύριοι Δημοτικοί σύμβουλοι, υπάρχετε αλήθεια;

Συγγράφει ο ΠΟΛΙΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

Σήμερον  η “ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΩΝ ΤΕΦΡΩΝ” ελλείψει λαϊκής αγοράς,  αλλά  και αντιπολίτευσης στα έδρανα του Δήμου. (Ας με συγχωρήσει ο κύριος Thomas Eliot για το δάνειο)

Πλανάται το ερώτημα, υπάρχετε?

Φίλοι της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης…..

Τον κατηφορικό του δρόμο ο κύριος Δήμαρχος τον βαδίζει μοναχός.

Κατήφορος με μορφή μοναχικού περιπάτου.

Υπάρχουν φωνασκούντες, στην φλυαρία του διαδικτύου που τον αποκαλούν ο “καλύτερος” (υπερθετικός βαθμός του επιθέτου),φαντάζομαι λειτουργούν τα ανακλαστικά των οικογενειών που είναι κυρίαρχα στην Ελλάδα, δεσμοί οικογένειας που όταν είναι στο κυβερνών σχήμα συγγενικό πρόσωπο είναι πλέον θέμα οικογενειακής τιμής, η αμαύρωση της τιμής του.

Πολλοί νομίζουν ότι ο Δήμαρχος είναι απλά για να αλλάζει λάμπες  στον ΔΗΜΟ ΤΟΥ, που όμως ούτε και αυτό γίνεται.

Ποίον είναι το όραμα της κυβερνώσας παράταξης; Που είναι το σχέδιο, που είναι η στρατηγική που θα ξεθεμελιώσει τα κακώς κείμενα, ακόμη πως θα διαπλαστεί η αισθητική της πόλης και ζωτικοί χώροι για τους πολίτες, δεν υπάρχει τίποτε, το επαναλαμβάνω και πάλι, ο μόνος Δήμαρχος που είχε σχέδιο και το υλοποίησε σχεδόν,  ατυχήσασας βέβαια να πεθάνει άδοξα, ήταν ο κύριος Τότης.

 

Κυρία Αθηνά Τερζοπούλου υπάρχετε; Φιλοδοξούσατε να κερδίσετε την δημαρχία και λίγο έλλειψε, πήρατε 28,65%  ήτοι 7884 ψήφους και 9 έδρες.

Οι συντηρητικές αναφορές, στον δημόσιο λόγο σας ήταν αυτές που έκαναν να χάσετε το μεγάλο κομμάτι των αριστερών ψηφοφόρων, ομιλώ για την δεύτερη Κυριακή.

Πήρατε ένα σημαντικό μέρος των ψηφοφόρων της πόλης, μια σημαντική δύναμη, εκφράστε την λοιπόν.

Κομματικά ψηφοδέλτια ή και τα ψηφοδέλτια που με “άκομψο τρόπο” μπορεί να εκφράζουν πλατειά στρώματα της κοινωνίας, δεν εκφράζουν όμως και τους υπόλοιπους, αυτούς που πρέπει να καταλάβουμε ότι ζουν ανάμεσα μας, αντίστοιχα και αυτοί που πρέπει να καταλάβουν ότι ζούμε ανάμεσα τους.

Βέβαια σύμφωνα με την θεωρία του μηδενικού αθροίσματος, με την αριστερή πλάτη βγήκε ο κύριος Πλακεντάς του 38,4% , την δεύτερη Κυριακή με 53,37 ήτοι με 10.076 ψήφους.

Κύριε Κοκκινίδη Στάθη,  υπάρχετε; Είσασταν το ελπιδοφόρο μήνυμα των αριστερών δυνάμεων της Πόλης, πήρατε ένα σημαντικά μεγαλύτερο κομμάτι ψηφοφόρων ,15,51% ήτοι 4216 ψήφους και 5 έδρες, σε σχέση με τον προκάτοχο σας διπλασιάσατε τις ψήφους, παρόλα αυτά, συλλήβδην είναι καταδικασμένα τα κομματικά ψηφοδέλτια, είναι ελάχιστες οι εξαιρέσεις, υπάρχετε όμως?

Κύριε Καραβασίλη Ιωάννη υπάρχετε;  Πήρατε ένα αρκετά μεγάλο  κομμάτι, της πίτας, αυτής των ψήφων, 11,45% ήτοι 3112 ψηφους και 4 εδρες, είστε “παλιός και πολύ έμπειρος”, συναινέσατε να στηρίξετε την πλειοψηφούσα παράταξη του συντηρητικού χώρου και καλά κάνατε, αυτό ήταν και το πνεύμα του νέου νόμου…  σχήματα συνεργασίας να μην μπορούν να αυθαιρετούν οι κατέχοντες καρέκλες.

Όμως λευκή ψήφος; Στηρίζετε όπως και να έχει;

Υπάρχετε;

Κυρία Χόλμπα Αντωνία και κυρία Ανδρονικίδου Ιωάννα, υπάρχετε…. Πήρατε 3,97% και 2,02% αντίστοιχα, ήτοι 1079 και 548 ψήφους και καταλάβατε από μία έδρα, είναι γνωστό ότι εσείς υπάρχετε με δυναμική παρουσία, αλλά δυστυχώς είναι μικρές οι δυνάμεις σας  στο Δημοτικό συμβούλιο.

Κύριοι της αντιπολίτευσης, δώστε μας ένα πολιτικό στίγμα, που είστε; Που συχνάζετε; Να σας ασπαστούμε, να διαβάσουμε τι γράφετε, αν γράφετε, ποιές είναι οι παρεμβάσεις σας, ποιές οι πράξεις ακύρωσης των αυθαιρεσιών της δημοτικής αρχής, γιατί μόνο για αυθαιρεσίες μιλάμε έως τώρα.

Κάποιοι ενοχλούνται με την μαχητική δημοσιογραφία, συνεπικουρούμενοι από τους φλύαρους παπαγάλους  και πορτιέρηδες του FB,  προσπαθούν να αποσιωπήσουν γεγονότα, τους αξίζει η  “δημοσιογραφία  του τσάι συμπάθεια και κέικ”, αυτά δίδονται άπλετα στην περιοχή μας.

Ένα Δήμαρχος προδίδει την Πόλη του, κάνει πραξικόπημα (ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ)… δεν συμβαίνει τίποτε;  1 χρόνο οι σκαφτιάδες της ΔΕΔΥΕ  ξεκοίλιασαν και κατακρεούργησαν ολόκληρη την πόλη ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, δεν συμβαίνει τίπoτε;

Yπάρχετε;

Για την αθλιότητα που σερβιρίστηκε την περίοδο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων (του χρόνου θα μας φέρουν τα χελωνονιτζάκια) πάλι δεν συμβαίνει τίποτε;

Υπάρχετε?

Πήγατε σπίτι σας?

Ατόνησε η προεκλογική σας μαχητικότης ?

Είστε  πολύ περισσότεροι από τον κύριο Πλακεντά και το σχήμα του.

Ενωθείτε.

 

 4 Σχόλια

Αντώνης 21 Απριλίου 2020 at 11:53

Μάλλον χρίζετε κύριε περαιτέρω ψυχιατρικής ανάλυσης.Μην το παραμελήσετε.

Μαρία 21 Απριλίου 2020 at 00:43

Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχαχα είστε και οι δύο για γέλια……. Ο ίδιος γιατρός σας παρακολουθεί;;;;

ΠΟΛΙΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 20 Απριλίου 2020 at 22:10

Σας ευχαριστώ για το σχόλιο κυρία Αθηνά Τερζοπούλου, ο γόνιμος διάλογος γεννά γόνιμες εξελίξεις, πάντοτε.
Σας εύχομαι καλό Πάσχα και επίσης σε όλους που μας παρακολουθούν εύχομαι, “καλήν Ανάστασιν ψυχής”.
Με εκτίμηση ο Πολιτίδης Χρήστος.

Αθηνα 20 Απριλίου 2020 at 18:13

Κε Πολιτιδη μου αρέσει πολύ η γραφή Σας, όποιον σχολιάζετε και για όποιον λόγο σχολιάζετε. Σας διαβεβαιώνω ότι η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, η δική μας δηλαδή, είναι η μόνη που ασκεί κριτική δημιουργική με επιχειρήματα. Πολλές φορές υπήρξαν σχετικά δημοσιεύματα, μας, κατοπιν εμπεριστατωμενων εισηγησεων μας στο δημοτικο συμβουλιο
πάντα μ επιχειρήματα και σοβαρότητα. Καταγγέλλουμε και δεν αναδιπλωνομαστε. Θα χαρώ πολύ να σας βλέπουμε στα δημοτικά συμβούλια. Ελπίζω δε να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον γιατί υπηρετούμε μόνον με ανιδιοτέλεια και δεν προσδοκούμε τίποτε περισσότερο από την βελτίωση όλων των θεμάτων στον δήμο μας, αλλά δυστυχώς υπάρχει η πλειοψηφία από τις άλλες παρατάξεις.
Με πολύ εκτιμηση και ενδιαφέρον για αυτά που λέτε.

Τα σχόλια έκλεισαν.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα

Ενεμφανίσθη ο Δήμαρχος, ο κύριος Πλακεντάς! Εκπληκτικό!!

1. Ο κύριος Πλακεντάς στο τιμόνι του Δήμου Εορδαίας

Loading ... Loading ...

2. Πώς κρίνετε το επιτελείο συνεργατών του Δημάρχου κυρίου Πλακεντά

Loading ... Loading ...

3. Σε ποια ηλικιακή κατηγορία ανήκετε

Loading ... Loading ...

Eordaialive στην καρδία της Κοινωνίας!