Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στον Realfm 97,8: Θα υπάρξει αύξηση 13,1% στα τιμολόγια για 4 εκατ. πελάτες

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

«Δεν υπάρχει ουδέτερο αποτέλεσμα. Προκαλώ τον υπουργό να κάνουμε, όποτε θέλει, μία επί χάρτου άσκηση με συγκεκριμένα νούμερα και να του αποδείξω ότι έχει αύξηση 13,1 % σε 4 εκατομμύρια συνεπείς πελάτες της ΔΕΗ που απολάμβαναν την έκπτωση συνέπειας. Όλοι οι καταναλωτές έχουν δει τη μείωσή τους στα τιμολόγια από τη μείωση του ΦΠΑ», δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και Άκη Παυλόπουλου, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Αδαμίδη, «αυξάνεται 16% η τιμή μονάδας της κιλοβατώρας. Στο οικιακό τιμολόγιο αυξάνεται η τιμή του ρεύματος, έχουμε καθαρή αύξηση σε όλους τους επαγγελματίες».

Επίσης, ο κ. Αδαμίδης εκτίμησε ότι «ούτε η έκπτωση συνέπειας έπρεπε να καταργηθεί. Η ΔΕΗ έχει τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας , ταμειακό, αλλά δεν είναι έτσι όπως το παρουσιάζουν. Ο κ. Παναγιωτάκης έχει ευθύνες για το κυνήγι στρατηγικών κακοπληρωτών. Όλα αυτά γίνονται για να κερδίσουν οι εναλλακτικοί πάροχοι. Δικό τους είναι το αίτημα».

«Να δώσει το κράτος αυτά που χρωστάει. Αυτή τη στιγμή γίνεται μία τιτλοποίηση των απλήρωτων τιμολογίων, από 2,7 δισ. ευρώ θα πάρει άμεσα χρήματα και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, δεν χρειάζεται να περάσει ο λογαριασμός στον καταναλωτή», κατέληξε λέγοντας ο κ. Αδαμίδης.

Ακούστε το ηχητικό:

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida