Μήνυμα εστάλη- ΟΧΙ στη βίαιη απολιγνιτοποίηση- ΟΧΙ στη διάλυση της ΔΕΗ-Ο Αγώνας συνεχίζεται

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

 

 

 

 

Την αντίθεση-αντίδραση συνδικάτου, εργαζομένων, φορέων και κοινωνίας ενάντια στην βίαιη απολιγνιτοποίηση και αποδόμηση των εργασιακών σχέσεων, διατράνωσε το αποψινό συλλαλητήριο στην Πτολεμαΐδα που ουσιαστικά «σφραγίζει» το προηγούμενο βήμα ενός σχεδιασμού που περιελάμβανε ενημερώσεις και επαφές και ανοίγει το δρόμο για το επόμενο βήμα που είναι οι απεργιακές κινητοποιήσεις και το συλλαλητήριο στην Αθήνα την Τετάρτη 27.11.2019.

Ο σχεδιασμός για κλείσιμο των λιγντικών μονάδων ως το 2028, η ανατροπή-αποδόμηση των εργασιακών σχέσεων και το «ανάθεμα» που θα πέσει πάνω στην περιοχή υπό τα σενάρια αυτά, συναντούν τη σθεναρή αντίσταση συνδικάτου και κοινωνίας που δε θα δεχθούν, δε θα ανεχθούν αποφάσεις που καταδικάζουν κοινωνίες, ερημώνουν τόπους και διαλύουν το μέλλον περιοχών που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της χώρας ολόκληρης.

Ο δημόσιος χαρακτήρας της ΔΕΗ και της ηλεκτρικής ενέργειας είναι ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

Η ανατροπή των θεμελιωδών  κατακτήσεων των εργαζομένων σημαίνει πολλά περισσότερα από αποδόμηση των εργασιακών σχέσεων και έχουμε χρέος να τις διαφυλάξουμε.

 

 

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

 

 

 

Γραφείο Τύπου

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida