Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Οι συνάδελφοι σε ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ κέρδισαν και πάλι το στοίχημα – Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Oι τεχνικοί ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ στη «μάχη» για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στη Χαλκιδική (βίντεο)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Μετά από συνεχείς , πολύωρες και αδιάκοπες προσπάθειες οι συνάδελφοί μας τεχνικοί του ΑΔΜΗΕ κατάφεραν να επισκευάσουν τη βασική βλάβη και να ηλεκτροδότησουν το δίκτυο Υψηλής Τάσης στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Μόλις πριν από λίγη ώρα ηλεκτρίστηκε η βασική Γραμμή που τροφοδοτεί την πληγείσα περιοχή (Γραμμή  Μεταφοράς (ΓΜ) 150 kV Μουδανιών – Κασσανδρείας) επιτρέποντας πλέον στους συναδέλφους τεχνικούς της Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ) να επιχειρήσουν άμεσα για την αντιμετώπιση των βλαβών στη μέση (ΜΤ) και χαμηλή τάση (ΧΤ).

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συγχαίρει για μια ακόμη φορά τους συναδέλφους που εργάστηκαν συντονισμένα , με ζήλο και αυταπάρνηση , ορισμένοι –μάλιστα- από αυτούς έχοντας διακόψει την άδειά τους ή το ρεπό τους.

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και στον ΑΔΜΗΕ γνωρίζουν ότι συμμετέχουν στη διανομή ενός βασικού αγαθού όπως η ηλεκτρική ενέργεια και έχοντας πλήρη συνείδηση του ρόλου τους πήραν μέρος αποφασιστικά σε μια «μάχη με το χρόνο» για 35 ώρες χωρίς σταματημό!

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida