Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

ΔΕΔΔΗΕ: Καταβολή ημερησίου επιδόματος 5€

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Στη πρόσφατη υπογραφείσα ΣΣΕ( 2018-2021) του ΔΕΔΔΗΕ στο Γ. ΓΕΝΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, § 4 προβλέπεται ότι: «Από 1-9-2018 χορηγείται επίδομα μέχρι πέντε (5) ευρώ για κάθε ημέρα πραγματικής απασχόλησης( φυσική παρουσία) στους απασχολούμενους με την κατά πρόσωπο εμπορική εξυπηρέτηση πελατών στα καταστήματα της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίας. Τα αφορώντα το εν λόγω επίδομα θα καθοριστούν με απόφαση Διευθύνοντος Συμβούλου.»
Αναφορικά με τη μη εφαρμογή αυτής της νομικής υποχρέωσης του ΔΕΔΔΗΕ, από την προβλεπόμενη ημερομηνία, σας ενημερώνουμε ότι:
Η καθυστέρηση στη καταβολή του προβλεπόμενου ποσού, μέχρι και σήμερα οφείλεται:

 

α) σε τεχνικό πρόβλημα στο υπολογιστικό σύστημα, που λειτουργεί υποστηρικτικά, αναλύοντας τους ωφελούμενους ( αριθμός εργαζομένων, ώρες απασχόλησης κλπ)
β) στην ανακολουθία, απόδοσης των ορθών-ακριβή στοιχείων των απασχολούμενων στα front office.
Για να ξεπεραστεί αυτή η τεχνική αδυναμία και σε εφαρμογή της ΣΣΕ, δόθηκε εντολή από την αρμόδια Διεύθυνση, η χειρόγραφη επεξεργασία- διασταύρωση των στοιχείων ( μέχρι την ομαλοποίηση των υπολογιστικών συστημάτων) και όπως έγκαιρα σας είχαμε ενημερώσει, εκτός άλλου απροβλέπτου γεγονότος,
εντός του Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η καταβολή του προβλεπόμενου ημερήσιου επιδόματος.
Σύμφωνα με την πληροφόρηση που λάβαμε, η εξόφληση του Ιανουαρίου 2019 θα περιλαμβάνει και τα ποσά των προηγούμενων μηνών, αναδρομικά ( 4 μηνών) από 1-9-18 έως 31-12-18.
Παρακολουθούμε την εξέλιξη του θέματος και σε κάθε περίπτωση θα βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση, για την ΠΛΗΡΗ εφαρμογή της ΣΣΕ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
                                                ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΠ/ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ      
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ   ΚΟΛΥΒΑΣ                   ΒΑΣΙΛΗΣ   ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ
Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida