Εργαζόμενοι στη ΔΕΗ και Ειδικοί Φρουροί στέλνουν μήνυμα ζωής δίνοντας αίμα και αιμοπετάλια

Ανακοίνωση Σωματείου ΔΕΗ Σπάρτακος σχετικά με την ασφάλιση των εργαζομένων

stefanos tsikas ptolemaida teba pdm
ΔΕΗ ΕΝΕΡΓΙΑ

Ανακοίνωση Σωματείου ΔΕΗ Σπάρτακος σχετικά με την ασφάλιση των εργαζομένων

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

 

Με την παρούσα σας κάνουμε γνωστό ότι προκειμένου να υλοποιηθεί η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής όλων των εργαζομένων στην  εταιρεία «GENERALI», (η οποία είναι η νέα ανάδοχος του Ομαδικού συμβολαίου Υγείας και Ζωής),  θα πρέπει να γίνει η απογραφή όλων των εργαζομένων, με βάση τον Αριθμό Μητρώου και το e-mail τους (εταιρικό κατά προτίμηση ή προσωπικό, εφόσον δεν διαθέτουν εταιρικό).

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται  όλοι οι εργαζόμενοι – δικαιούχοι του εν λόγω Προγράμματος, να δηλώσουν τα προαναφερόμενα στοιχεία το αργότερο μέχρι 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, προκειμένου από 1.3.2022 να συνεχιστεί άμεσα και ομαλά η ασφάλισή τους στη νέα ασφαλιστική εταιρεία, καθώς και να διενεργηθεί η διαδικασία ταυτοποίησης και εγγραφής τους σε αυτήν.

Η απογραφή θα γίνει με τη δήλωση των ως άνω στοιχείων (ΑΜ και e-mail) μέσω του my.dei.gr και του εσωτερικού  portal, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών τους, με τους οποίους έχουν πρόσβαση στα εκκαθαριστικά μισθοδοσίας τους.

Περεταίρω σας κάνουμε γνωστό ότι το Ομαδικό Συμβόλαιο Υγείας και Ζωής με την Ασφαλιστική Εταιρεία « ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ» παραμένει σε ισχύ μέχρι και τις 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους να φροντίσουν για την έγκαιρη απογραφή τους, έτσι ώστε η εγγραφή  στο νέο ανάδοχο να γίνει εμπρόθεσμα και ομαλά.

 

Για το Σωματείο Παραγωγής Η.Ε

ΔΕΗ Α.Ε Κ.Η.Ε ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

 

Ο Πρόεδρος                                Ο Γ. Γραμματέας

 

 

Μόσχος Μόσχου                           Αθανάσιος Μάστορας

Κοινοποιήστε το άρθρο

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.