ΑΕΠ Κοζάνης:Ο προγραμματισμός ξεκινάει

ΑΕΠ Κοζάνης:Ο προγραμματισμός ξεκινάει

Περιεχόμενο

ΑΕΠ Κοζάνης:Ο προγραμματισμός ξεκινάει

Η ομάδα μας, ανεξάρτητα από τις όποιες εξελίξεις προκύψουν για το που θα αγωνιζόμαστε στη νέα σεζόν, ξεκινάει τον προγραμματισμό της.

Στις 21 Ιουνίου, η ΑΕΠ Κοζάνης, οργανώνει δοκιμαστικές προπονήσεις που θα διαρκέσουν μέχρι τις 3 Ιουλίου.

Στις προπονητικές μας εγκαταστάσεις, υπό την επίβλεψη του τεχνικού μας επιτελείου, θα δοκιμαστούν ποδοσφαιριστές που το βιογραφικό τους ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σωματείου μας.

Θα έρθουν διάφοροι νεαροί από διαφορετικές χώρες, κυρίως μεγάλα ταλέντα από την Αφρική, αν εξασφαλιστούν οι βίζες τους, αλλά και νεαροί από Ευρωπαϊκές χώρες.

Φυσικά παιδιά από την ευρύτερη περιφέρεια της Δυτικής κυρίως Μακεδονίας, παιδιά που ονειρεύονται μια επαγγελματική καριέρα και διαθέτουν την ανάλογη πειθαρχία, ταλέντο και υπομονή.

Ηλικίες των Ελλήνων νεαρών ,από 15 μέχρι 18 ετών.

Σύντομα θα ανακοινώσουμε λεπτομερείες του προγράμματος όπως και τρόπο για δηλώσεις συμμετοχής.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !