Α.Σ. ΛΕΟΝΤΕΣ : Στις κερκίδες του ΔΑΚ Αμυνταίου βρέθηκαν περισσότεροι από 50 αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου!

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Α.Σ. ΛΕΟΝΤΕΣ : Στις κερκίδες του ΔΑΚ Αμυνταίου βρέθηκαν την Κυριακή 26 Μαρτίου περισσότεροι από 50 αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου!
Α.Σ. ΛΕΟΝΤΕΣ : Στις κερκίδες του ΔΑΚ Αμυνταίου βρέθηκαν περισσότεροι από 50 αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου!

Στις κερκίδες του ΔΑΚ Αμυνταίου βρέθηκαν την Κυριακή 26 Μαρτίου περισσότεροι από 50 αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας, για να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών μεταξύ του ΗΦΑΊΣΤΟΥ ΦΛΏΡΙΝΑΣ και του ΕΡΜΟΓΕΝΗ ΞΆΝΘΗΣ.
Ήταν μια πολύ όμορφη και πρωτόγνωρη για τα περισσότερα μικρά παιδιά εμπειρία, και από τις αντιδράσεις τους, φάνηκε ότι την χάρηκαν πολύ.
Ευχαριστούμε την ομάδα της Φλώρινας για την πρόσκληση.

Σας Ευχαριστούμε.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Α.Σ. ΛΕΟΝΤΕΣ : Στις κερκίδες του ΔΑΚ Αμυνταίου βρέθηκαν περισσότεροι από 50 αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Α.Σ. ΛΕΟΝΤΕΣ : Στις κερκίδες του ΔΑΚ Αμυνταίου βρέθηκαν περισσότεροι από 50 αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Α.Σ. ΛΕΟΝΤΕΣ : Στις κερκίδες του ΔΑΚ Αμυνταίου βρέθηκαν περισσότεροι από 50 αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...